La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | FÒRUM DE NUTRICIÓ

Reus reunirà els principals experts mundials en dieta mediterrània al maig

500 professionals assistiran al fórum on es presentaran els treballs més recents

19/12/2012 | Per NW Revista de Reus

El doctor Jordi Salas presidirà el fòrum.

El doctor Jordi Salas presidirà el fòrum.

El World Forum for Nutrition Research Conference oferirà l’oportunitat de tenir una visió global sobre les investigacions més recents en relació amb els beneficis per a la salut de la dieta mediterrània, així com d’altres aspectes socials i culturals. Molts investigadors destacats de tot el món han acceptat formar part del programa científic d’aquest fòrum mundial, on presentaran els seus estudis en forma de sessions plenàries i simposis. Asseguren que  l’esdeveniment serà d’un gran rigor científic i que la interacció amb investigadors de diferents països estimularà un intercanvi creatiu d’idees. A més, la comunitat científica internacional que fa recerca en aquesta àrea presentarà, en forma de comunicacions orals i pòsters, els seus treballs més recents.

Així, doncs, Reus acollirà les figures més rellevants en la recerca sobre la nutrició i la salut, les ciències de l’alimentació, la cultura i la història mediterrània i esdevindrà un punt neuràlgic de la recerca mundial sobre la dieta mediterrània, patrimoni cultural d’excel·lència de Catalunya.

 El World Forum for Nutrition Reseach Conference serà, a més, un punt de trobada dels participants en tres grans esdeveniments científics que se celebraran a l’Estat Espanyol durant el 2013: El Congrés Internacional de Nutrició (Granada), organitzat per la International Union of Nutritional Sciences (IUNS); el Congrés Mundial de Fruits Secs (Barcelona), organitzat per l’INC International Nut and Dried Fruit Council (Consell Internacional de la Fruita Seca), i el Congrés Internacional sobre la Dieta Mediterrània (Barcelona), organitzat per la Fundació Dieta Mediterrània (FDM).

 El fòrum està coorganitzat per la Fundación Iberoamericana de Nutrición (FINUT), la International Nut and Dried Fruit Foundation, la International Union of Nutritional Sciences, la Mediterranean Nut Foundation i la Federació Espanyola de Societats Científiques d’Alimentació Nutrició i Dietètica (FESNAD).