La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Solidaritat

Mossos, Guàrdia Urbana, Creu Roja i Carrefour conviden a donar joguines

Creu Roja constata que les iniciatives solidàries "tenen més èxit que mai"· a la ciutat.

17/12/2012 | Per NW Revista de Reus

Responsables de la Guàrdia Urbana, de Carrefour, dels Mossos i de la Creu Roja han presentat la campanya.

Responsables de la Guàrdia Urbana, de Carrefour, dels Mossos i de la Creu Roja han presentat la campanya.

Els agents del cos dels Mossos d'Esquadra de Reus, la Guàrdia Urbana, la Creu Roja de Reus i el centre comercial Carrefour s'han posat d'acord per fer una campanaya de recollida de joguines, que es durà a terme al centre comercial el divendres i dissabte d'aquesta setmana. Per fer-ho, cal que els interessats vagin al centre comercial, on hi haurà dos punts de recollida, un al vestíbul i l'altre al pàrquing. Al pàrquing, a més, hi haurà instal·lat un taller en el qual Mossos i Policies Locals mostraran a la canalla les eines de treball que utilitzen, especialment vehicles i motos. Als participants se'ls donarà un carnet de "Policia Infantil de Catalunya", amb l'objectiu d'acostar els cossos policials a la població.

Prèviament a la recollida, els agents dels dos cossos policials hauran recollit ja joguines a les seves casernes. Carrefour, a més, farà una aportació de 5.000 euros en joguines, que s'afegiran al conjunt de donacions. Creu Roja, amb els seus voluntaris, s'encarregarà de la distribució del material recollit, a persones que ho necessitin, i en base als criteris fixats pels Serveis Socials de l'Ajuntament de Reus.

Aquesta campanya se suma a les que ja es fan habitualment, com la recollida per al Banc dels Aliments, o la que es va començar a fer el mes de setembre passat de recollida de material escolar. Aquesta del material escolar va doblar en la seva última edició el material recollit en l'anterior, cosa que fa dir al President local de la Creu Roja, Josep Miquel Segura, que "a Reus, la gent és enguany més solidària que mai". Aquesta circumstància fa pensar als organitzadors que la campanya de recollida de joguines serà un èxit.

Es organitzadors han demanat que les joguines que es recullin siguin noves, no sexistes i no bèl·liques. També es muntarà un "Arbre dels desitjos" on els participants hi podran penjar escrits que expressin el seu desig per l'any nou.

La iniciativa neix d'un conveni ja vigent entre Carrefour i la Creu Roja, que fa que s'activin donacions cada cop que hi ha alguna tragèdia en algun lloc del món, i que permet fer accions locals aquesta. Tant el director del Carrefour, Caros Gea, com el president de Creu Roja s'han mostrat orgullosos de l'acord, que en aquesta ocasió reb la complicitat dels professionals dels cossos policials, que han implicat les respectives organitzacions en la campanya.