La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

POLíTICA | La Nit Empresarial

La Nit Empresarial se celebrarà enguany el 30 de març a Reus, a l'edifici Tecnoparc

14/03/2012 | Per Joan Carrion

El regidor Marc Arza i el president de la Cepta, Antoni Belmonte

El regidor Marc Arza i el president de la Cepta, Antoni Belmonte

El nou regidor d’Innovació, Empresa i Ocupació, Marc Arza, i el president de la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA), Antoni Belmonte, han signat el conveni per tal de col.laborar en la celebració de la «Nit Empresarial» a l’Edifici Tecnoparc de Reus el proper 30 de març.

La «Nit Empresarial» és un esdeveniment que es porta realitzant des de l’any 1999 i que té l’objectiu de premiar la tasca del teixit empresarial de les comarques del Camp de Tarragona. Enguany, aquesta trobada empresarial es durà a terme en dues parts; la primerà serà un acte acadèmic que constarà de les intervencions de ponents de prestigi, com són el broker Josef Ajram, l’entrenador de handbol Xesco Espar i l’economista Oriol Amat, a més a més de les aportacions de Joan Enric Carreres, de Solarca. A la segona part de l'acte, es procedirà a l’entrega d’11 guardons que premiaran la tasca de les empreses presentades durant el 2011.

En aquesta 12ª edición de la «Nit Empresarial» s’afegeix un nou Guardó als 10 ja habituals, es tracta del Premi a l’Excel·lència Enoturística, amb cinc categories: hostalatge i allotjament, restauració, Cellers, Cellers-cooperatives, enoteques. A banda d’aquest premi, també es repartiran el Guardó d’Honor Cepta, el Guardó a la Millor Empresa, el Guardó a la Millor Trajectòria Empresarial en el Temps i Sostenibilitat Empresarial, el Guardó a la Projecció Internacional, el Guardó a la Innovació, el Guardó a l’Emprenedoria, el Guardó a l’Empresa Familiar, el Guardó Sense Barreres i el Guardó a la Inserció/Inclusió Social.