La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | FIRA DE REUS

Fira de Reus mantindrà al 2013 les vuit fires que ha fet enguany

L'edifici Tecnoparc tanca el 2012 amb un increment dels actes i de l'ocupació

11/12/2012 | Per Cori Sebastià

L'Expro/Reus ha estat una de les fires que ha acollit l'edifici Tecnoparc.

L'Expro/Reus ha estat una de les fires que ha acollit l'edifici Tecnoparc.

L’edifici Tecnoparc ha acollit enguany 114 actes com ara congressos, cursos, reunions d’empresa, seminaris, i jornades. A aquesta xifra s’hi han de sumar les vuit fires que s’hi han realitzat. Tot plegat, ha fet que l’edifici hagi estat ocupat 212 dies. Ha tingut, doncs, una ocupació superior respecte al 2011 que va ser de 109 dies, i també s’hi han fet 71 actes més. Ara bé, cal tenir en compte que l’edifici Tecnoparc no va funcionar tot el 2011 ja que va iniciar la seva activitat al març d’aquell any.

Tota l’activitat que ha acollit la Fira ha comportat un moviment de 120.399 persones, d’aquestes 100.000 són els visitants a les diverses mostres que s’hi han fet. En aquest sentit, els responsables de la Fira no donat a conèixer quants visitants va tenir l’Expro/Reus d’enguany que va durar cinc dies enlloc dels 12 habituals. Isaac Sanromà, president del comité executiu de Fira de Reus, diu que d’ara en endavant no es donaran xifres dels visitants de cadascuna de les fires perquè l’important és el comput anual.

Per la seva banda, la regidora de Promoció econòmica, Alícia Alegret,  ha destacat l’impacte econòmic que té per a la ciutat l’activitat firal i congresual que s’hi fa. Alegret ha explicat que amb vista al nou any se seguirà apostant pels objectius d’aquest 2012, és a dir, augmentar el coneixement de les instal·lacions, incrementar els congressos i les convencions i treballar per posicionar Reus com a destinació congressual.