La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | Serveis públics municipals

Els aparcaments públics i el bitllet de bus municipal pugen de preu per culpa de l'IVA i l'IPC

Aquests preus seran ratificats posteriorment en el consell d'Administració d'INNOVA

27/11/2012 | Per NW Revista de Reus

El transport urbà reusenc pujarà de preu per tal d'assumir la pujada de l'IVA disctada pel govern de l'Estat.

El transport urbà reusenc pujarà de preu per tal d'assumir la pujada de l'IVA disctada pel govern de l'Estat.

El consell d’administració del Grup Econòmic d’INNOVA va aprovar ahir dilluns 26 de novembre les noves tarifes d’aparcaments i de transport públic urbà per a l’any 2013. Segons explica el consistori reusenc, "els nous preus plantegen una actualització de les tarifes del servei de transport urbà d’acord a l’increment del tipus de l’IVA, i l’actualització dels preus dels aparcaments municipals, d’acord a l’augment de l’IPC".

Aparcaments
La proposta de tarifes dels pàrquing municipals aprovada pel consell d’administració del Grup Econòmic d’INNOVA planteja mantenir el preus màxims d’estacionament en 8 euros —en els aparcaments de la primera corona—, i de 5 euros, als de la segona. Les tarifes horàries s’actualitzen un 3,39%, d’acord a l’increment de l’IPC, i passen dels 1,65 a 1,70 euros en la primera hora d’estacionament.

Reus Transport
El consell d’administració també ha aprovat l’actualització de les tarifes del transport de bus urbà per al 2013, d’acord amb l‘increment del tipus de l’IVA fixat pel govern de l’Estat, que passa del 8 al 10%. Segons les noves tarifes, el bitllet senzill tindrà un cost de 1,25 euros (0,05 euros més que enguany) i la targeta de 10 viatges, T-10, de 7,90 euros (0,25 euros més que enguany).

Aquestes tarifes formen part dels pressupostos del Grup Econòmic d’Innova, que pròximament ratificarà el consell d’administració del hòlding d’empreses municipals.