La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CONFIDENCIAL | Ahir dijous, al migdia

Trobada a Barcelona entre Teresa Gomis i el director general de la Xarxa Sanitària Santa Tecla de Tarragona, Joan Maria Adserà

23/11/2012 | Per NW Revista de Reus

Una imatge de les protestes laborals que han fet aquests mesos els treballadors de l'Hospital de Sant Joan de Reus.

Una imatge de les protestes laborals que han fet aquests mesos els treballadors de l'Hospital de Sant Joan de Reus.

Recorden la polèmica que es va produir la setmana passada a Reus motivada per un comunicat del comitè d'empresa de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus sobre una "hipotètica venda" d'aquest equipament sanitari a la Fundació Santa Tecla de Tarragona?

Aquell rumor va provocar una reunió urgent entre els representants dels treballadors, l'alcalde Carles Pellicer i la presidenta del Grup Salut, la regidora convergent Teresa Gomis en la que el govern reusenc va voler "desmentir categòricament" aquest fet i en la que es van negar qualsevol mena de contactes entre ambdues parts. Gomis fins i tot va respondre irònicament algunes preguntes dels periodistes que van preguntar si hi havia hagut alguna mena de reunió entre Sagessa i Santa Tecla. 

Doncs aquesta rumorologia s'ha tornat a incrementar a les darreres hores com a conseqüència d'una reunió celebrada ahir dijous al migdia a la ciutat de Barcelona -amb dinar inclòs- en la que hi van participar la citada responsable del Grup Salut, Teresa Gomis, el president de la Unió Catalana d'Hospitals, Manel Jovells i, el director general de la Xarxa Sanitària Santa Tecla de Tarragona, Joan Maria Adserà. A la trobada no hi va ser convocat l'encara director general del Grup Sagessa, José Augusto García Navarro qui va anunciar dies enrere la seva voluntat d'abandonar aquest càrrec i assumir una nova tasca professional en el sector sanitari privat. Cal dir que tant Joan Maria Adserà en presentació de la Xarxa Santa Tecla, com Sagessa -fins ara a través del seu director general- són vocals d'aquesta associació filoconvergent que coordina diversos hospitals catalans.

Tot i que no ha trascendit oficialment cap informació sobre aquesta reunió en la que s'hi van trobar Gomis i Adserà, un dels temes que s'hi hauria tractar és el futur relleu del citat García Navarro en la direcció de Sagessa i quin procés de selecció fóra el més adequat per escollir el nou responsable d'aquest grup que gestiona prop de 90 centres sòciosanitaris catalans.