La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

La Revista NW arriba al número 10

Xavier de Juan, cuiner, protagonitza la portada del número de novembre.

14/11/2012 | Per NW Revista de Reus

La portada del número 10 de la Revista

La portada del número 10 de la Revista

Aquest dijous, 15 de novembre, sortirà a la venda el número 10 de la Revista NW que, ja al mes passat, superava la xifra dels 400 subscriptors que reben a casa seva la publicació.

En aquest número de novembre entrevistem el jove cuiner reusenc Xavier de Juan, que treballa amb el prestigiós Carles Gaig. La revista també publica un reportatge que radiografia la comunitat musulmana de la ciutat. Hem entrat als obradors on es preparen els torrons per Nadal i ens endinsem en la realitat cada cop més evident de la preocupació pels homes per la seva estètica. A més, hem obert les portes del Bravium per conèixer una mica més com treballa aquesta entitat que omple l'agenda local d'activitat cultural molt diversa.

Entre molts altres continguts, la revista parla també de les eleccions al Parlament del dia 25, que són analitzades des de diversos articles d'opinió, tant de col·laboradors habituals com d'alguna firma convidada.

La Revista serà als quioscos a partir de mig matí de dijous, dia en què es començarà a distribuir també pels domicilis dels diferents subscriptors.

Recordeu que podeu fer créixer la xifra de subscripors omplint el formulari que trobareu aquí.