La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Promoció de ciutat

La finalíssima de la Ganxet Pintxo serveix més de 40 mil tapes durant els primers tres dies

En aquesta ocasió hi participen 42 establiments reusencs

12/11/2012 | Per NW Revista de Reus

Aquesta fase final de la Ganxet Pintxo ha superat les previsions inicials.

Aquesta fase final de la Ganxet Pintxo ha superat les previsions inicials.

La tercera edició de la GANXET PINTXO, la ruta de tapes de Reus, està superant totes les expectatives. Des de dijous i fins dissabte passat s’han despatxat més de 40.000 tapes en els 42 establiments participants, una xifra molt superior fins i tot a la d’ara fa un any, quan el nombre de locals participants era gairebé idèntic al d’aquesta tercera convocatòria. Cal recordar que el passat més de març, la Challenge de la GANXET PINTXO la integraven 62 establiments. De fet l’activitat ha anat “in crescendo” durant aquests tres primers dies, i malgrat els esforços dels restauradors per poder donar resposta a la demanda molts locals s’han quedat sense existències. 

Des de la Cambra de Reus, entitat responsable de l’organització d'aquesta iniciativa, el seu president Isaac Sanromà s’ha felicitat per l’èxit d’una iniciativa que posa en valor “l’oferta de restauració de la ciutat. La GANXET PINTXO ens ha demostrat que l’obertura continuada d’establiments d’aquest sector durant els últims anys a la ciutat ha anat acompanyada d’un increment de la qualitat com ho corroboren les tapes que es serveixen durant aquests dies.” Sanromà també s’ha referit a l’èxit d’aquesta acció que ha superat totes les expectatives. Per això, atenent que encara queda una setmana de campanya, el president de la Cambra confia que “s’incrementi la quantitat de tapes disponibles per poder satisfer aquesta espectacular demanda. És evident que durant els propers dies encara augmentarà més la petició de tapes atenent també d’altres operatius de promoció de ciutat que es desenvoluparan, com pot ser el cas de la Fira de l’Oli del proper cap de setmana”.

En una altra ordre de coses el president de la Cambra també ha subratllat la importància de la GANXET PINTXO a l’hora de dinamitzar el sector comercial en la seva globalitat. “Durant aquests dies, i especialment ahir dissabte, es va produir un important creixement de l’activitat comercial. Per tant es demostra que activitats com aquesta ajuden a dinamitzar tot el món del comerç i que, per tant, el benefici que genera va molt més enllà dels establiments participants”. Precisament ahir dissabte una de les activitats de promoció de la ruta de tapes va ser l’actuació dels BATUKATS DEL BOLET que van oferir el seu espectacle de percussió pel centre de la ciutat. La GANXET PINTXO (www.ganxetpintxo.cat) es desenvoluparà fins el proper diumenge 18 de novembre