La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CULTURA | Cinema

El Bravium s'omple en les dues sessions d'estrena de 'Veritas', film del reusenc Jesús Llongueras

El film s'ha finançat gràcies a les aportacions econòmiques a través de la plataforma de micromecenatge Verkami.

27/10/2012 | Per NW Revista de Reus

Els autors i actors de la pel·lícula, a l'escenari del Bravium.

Els autors i actors de la pel·lícula, a l'escenari del Bravium.

El Teatre del Bravium es va omplir divendres en les dues sessions d'estrena del curtmetratge Veritas, del reusenc Jesús Llongueras i la productora local Juan Desafinado creada pel mateix Llongueras i Carles Pitarch. La presentació pública del film va comptar amb la presència d'un bon nombre d'actors del film i de l'equip tècnic. A la pel·lícula hi intervenen professionals molt coneguts de l'escena catalana, com Fermí Reixach, Ivana Miño, Pierre Livet o Patrícia Bargalló, al costat d'actors reusencs, com Ferran Vidilla, Carles Bigorra o Gerard Domènech.

El públic va acollir la pel·lícula. de mitja hora de durada, amb aplaudiments. És especialment valorable el muntatge del film i una banda sonora que reforça molt bé les escenes de la producció. Una de les actrius que ha participat desinteressadament en la pel·lícula, Ivana Miño, va explicar al públic que havia decidit participar en el film "perquè quan vaig rebre el guió vaig veure que era molt bo". 

La producció de la pel·lícula ha estat possible gràcies a les aportacions econòmiques fetes per un bon nombre de persones a través de la plataforma de micromecenatge Verkami. La de Reus era la segona presentació del film, que fa algunes setmanes ja s'havia projectat a Tarragona. En les dues projeccions, els qui havien contribuït amb aportacions econòmiques van poder endur-se regals relacionats amb el film.

Un tastet de la pel·lícula el podeu veure clicant sobre aquest enllaç.