La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | Finances municipals

Carles Pellicer afirma que "si algú ens vol comprar la Fira, li vendrem"

Pellicer diu també que "estem treballant en un model diferent al proposat per Metrovacesa"

25/10/2012 | Per NW Revista de Reus

"La situació econòmica de l'Ajuntament de Reus és tan delicada que hem de posar a la venda tots aquells actius que puguin proporcionar recursos econòmics a la nostra ciutat: empreses municipals, solars i fins i tot la Fira de Reus està en venda", ha manifestat aquest matí l'Alcalde Carles Pellicer en una entrevista realitzada als micròfons de Punt 6 Ràdio. Pellicer ha sigut clar: "si ens la compra algú, nosaltres la vendrem". En termes més polítics, Pellicer també ha contestat a la petició feta ahir pel PSC en la que reclamava un ple extraordinari per analitzar la salut del pacte entre el PP i CiU al consistori reusenc. "Si el PSC -que deu voler amagar problemes interns amb aquesta iniciativa- ens ho demana, jo hi seré al davant i ja explicarem tot el que fem a la ciutat i l'herència nefasta socialista que ens vam trobar".

Carles Pellicer ha recuperar avui l'argument de la "nefasta herència socialista a la ciutat de Reus" per de respondre a la petició d'ahir del portaveu socialista Andreu Martín sobre la situació del pacte de govern a Reus entre PP i CiU. Martín va demanar la celebració d'un ple extraordinari si l'Alcalde de Reus no explicava abans d'aquest cap de setmana com estava la situació a l'Ajuntament de Reus després de les crítiques de la popular Alicia Alegret a la sessió plenària de divendres passat. Pellicer li ha contestat -en una entrevista als micròfons del programa Peixeteries Velles de Punt 6 Ràdio- que "si els socialistes -que deuen tenir greus problemes interns- volen un ple, doncs hi hi seré al davant i els explicarem de nou com està la ciutat de Reus".

Al parlar de l'herència socialista, Pellicer ha explicat que "tal com està la situació financera de l'Ajuntament de Reus, si algú vol comprar la Fira, doncs li vendrem, estarem encantats. Necessitem diners i per això hem posat a la venda molts actius com ara terrenys, solars i les joies de l'àvia de la ciutat com ara la Funerària i Aigües de Reus". L'Alcalde de Reus ha criticat durament la posició del PSC "ja que tal com estan les coses que ens han deixat -i ells ho haurien de saber millor que jo- cal treballar per la ciutat d'una altra manera i amb unes altres aportacions.