La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Comunicació

La Fundació Reddis beca tres recent llicenciats per fer un programa de televisió

"Joves amb criteris" s'estrena divendres a Canal Reus TV.

23/10/2012 | Per NW Revista de Reus

Grafisme del programa.

Grafisme del programa.

Canal Reus TV estrenarà aquest divendres a la tarda el programa "Joves amb Criteris", fet per tres recent llicenciats en Comunicació Audiovisual i Periodisme per la URV, gràcies a la beca "Primer pas" de la Fundació Privada Reddis, que vol fomentar l'emprenedoria entre els estudiants i facilitar l'accés al món laboral. La producció del programa es va fer durant l'estiu passat i, per als tres autors, Esther Rufián, Xavier Jiménez i Aida Testón, es tracta pràcticament de la seva primera feina professional.

En vuit capítols de tretze minuts de durada, el programa acosta les opinions de 24 joves de la ciutat sobre temes que els afecten, com l'emancipació, les noves tecnologies, la necessitat d'emigrar per trobar feina, els moviments socials, l'educació, els mitjans de comunicació, la feina i la visió que els joves tenen del sistema i les alternatives que tenen. El conjunt del programa permet fer-se una opinió sobre què pensen els joves de tots aquests temes, uns joves "que sembla que no tinguem paper en aquesta societat", segons una de les autores, Esther Rufián.

Aquest és el tercer programa de televisió nascut de la política de beques de la Fundació Reddis i Canal Reus TV. En les dues anteriors edicions, la iniciativa anava dirigida a estudiants, però en aquesta ocasió s'ha optat per recent llicenciats.

La beca "Primer pas" s'emmarca en la política de suport a l'educació que fa la Fundació, amb iniciatives que beneficien tot el cicle educatiu, des de l'educació infantil fins a la universitària.