La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | ELECCIONS AL CF REUS DEPORTIU

Xavier Llastarri presenta la candidatura amb la qual confia tornar a presidir el Reus de futbol

La llista està formada per una trentena de professionals de diversos àmbits

16/10/2012 | Per Cori Sebastià

Deu de les persones que formen la llista ja van acompanyar Llastarri quan va ser president del club roig-i-negre.

Deu de les persones que formen la llista ja van acompanyar Llastarri quan va ser president del club roig-i-negre.

Xavier Llastarri és, de moment, l’únic soci del Club de Futbol Reus Deportiu que ha presentat públicament la seva candidatura per presidir l’entitat i substituir la junta que fins ara ha presidit Ramon Alabart. Llastarri va ser president durant cinc temporades, concretament, del 2004 fins al 2009. La crisi econòmica no ha estat entrebanc perquè vulgui tornar a presidir l’entitat. De fet, assegura que en un context advers com l’actual “és quan s’ha de donar un pas endavant”. Llastarri afirma que li agradaría que es presentessin altres candidatures però deixa clar que vol guanyar. Assegura que, en cas que torni a presidir el Reus de futbol, confia trobar un club sanejat econòmicament i amb els pressupostos quadrats, tal com ha assegurat la junta sortint davant l’assemblea de socis.

Llastarri es presenta a les eleccions amb una llista formada per 27 persones de diversos àmbits professionals, una candidatura que encara preveu sumar algun membre més. Dels qui ara en formen part, deu van acompanyar Llastarri quan ja va ser president. Els membres de la llista són: Cristóbal Simón, Josep M, Roca, Francesc Sabaté, Santi Juncosa, Leonor Bartolí, Albert Pascual, Jordi Camarasa, Joan Pallarès, Joaquim Piqué, Dani Fernández, Pere Ferraté, Jordi Juncosa, Carles Alegre, Manolo Poyato, Francesc Serrano, Joan Simón, Ferran Cedrón,  Antonio López, Glòria Olivé, Francesc Torres, Marcos Chaves, Josep M. Martí, Xemon Maideu, Antonio Santamaria, Albert París, Gerard Juncosa i Adrià Giménez.

La llista, presidida per Llastarri, planteja un organigrama ampli, amb cinc vicepresidents i cinc àrees que considera imprescindibles per tirar endavant el club. Així, es proposa una àrea econòmica i administrativa, una àrea comercial i de màrqueting, una àrea de comunicació i noves tecnologies, una àrea esportiva, i una àrea social i institucional.  Llastarri ha destacat de l’organigrama que inclou un o dos comercials, i preveu una secció que serveixi per guanyar públic jove. El candidat no ha volgut donar a conèixer les propostes que fa la seva llista fins que no comenci la campanya electoral.

Els socis del Club de Futbol Reus Deportiu interessats a presentar candidatura ho poden fer a partir de divendres que ve fins al dia 26 d’aquest mes. Les llistes es proclamaran del dia 27 fins al 29. Si solament hi ha una llista, el candidat será nomenat president. En el cas que es presentin diverses candidatures, la campanya electoral se celebrarà del 30 d’octubre fins al 8 de novembre . Els socis estaran cridats a les urnes el dia 10.