La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA

El grup Macedònia fa cantar i ballar els més petits a l'ExproReus

La fira tancarà aquest diumenge les portes després de cinc dies d'activitat

13/10/2012 | Per Cori Sebastià

El grup Macedònia ha interpretat, al llarg de gairebé una hora, diverses cançons.

El grup Macedònia ha interpretat, al llarg de gairebé una hora, diverses cançons.

El grup infantil Macedònia ha fet ballar avui els més petits a l’auditori Antoni Gaudí de la fira durant gairebé una hora en el concert que ha ofert en el marc de l’ExproReus.  “Castigat” o “La fada” han estat dues de les cançons que han interpretat les cinc nenes que formen Macedònia, una formació que es va crear fa dotze anys. Elles són ara la tercera fornada del grup del qual en formaran part fins al 2017, quan novament es preveu canviar les intèrprets. El grup ha aconseguit arrossegar fins a peu de l’escenari diversos nens i nenes que han cantat i han ballat les cançons.

El concert del grup Macedònia ha estat una activitat destacada avui a l’ExproReus. L’organització havia programat aquesta actuació amb la finalitat que fos un bon atractiu per atreure famílies fins a la fira que demà tancarà les portes.

Entre les activitats d’aquest dissabte també ha destacat la recepció que la Cambra de Comerç de Reus ha ofert en el seu estand a les entitats de la ciutat. Així, han respòs a la invitació una àmplia representació de les entitats socials, culturals i esportives.

L’ExproReus ha viscut avui la penúltima jornada i ho ha fet amb força moviment de públic, especialment, a la tarda. La mostra dirà adéu demà després que va obrir les portes dimecres passat. Aquesta vegada, doncs, la fira haurà durat la meitat de dies que a les edicions anteriors, una reducció que, segons els organitzadors, respon a les voluntat d’adaptar l’ExproReus als nous temps. La fira encara es podrà visitar aquest diumenge de les 11 del matí fins a les 9 del vespre. L’entrada costa 3 euros.