La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | SANITAT

El nou CAP Horts de Miró de Reus obre avui les seves portes als usuaris

L'equip assistencial de l'ABS Reus 4, fins ara ubicat en el CAP Llibertat, s'ha traslladat al nou espai per atendre 22.494 habitants.

17/09/2012 | Per NW Revista de Reus

El nou CAP ocupa part de l'edifici que es va fer per acollir també una residència i un centre de dia.

El nou CAP ocupa part de l'edifici que es va fer per acollir també una residència i un centre de dia.

El nou CAP d’Horts de Miró té 1.669 metres quadrats de superfície repartits en dues plantes. Ocupa, doncs, solament part de l’edifici que es va construir amb la idea que fos un centre d’assistència primària, però, també una residència i centre de dia per a la gent gran. La crisi econòmica ha deixat el projecte a mig fer.

El nou CAP, gestionat per l’ICS Camp de Tarragona - Terres de l’Ebre, suposa el trasllat de gran part dels professionals de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Reus 4 (13 metges de família, 12 infermers, 1 auxiliar d’infermeria i 10 administratius), que fins ara donaven servei en l’edifici del CAP Llibertat. Amb l’obertura d’un centre de salut al barri Horts de Miró, amb una població assignada de 22.494 habitants, es potencia l’atenció a la gent gran, ja que s’apropen els serveis de salut a una zona amb un gran nombre de majors de 65 anys. L’any 2011, l’equip de professionals assistencials de l’ABS Reus 4 va atendre 139.237 visites.

 El nou centre manté la cartera de serveis (atenció al centre, activitat comunitària, atenció domiciliària crònica i espontània), en horari d’atenció al públic de dilluns a divendres, de 8 a 21 h. Per demanar cita prèvia es pot fer presencialment o bé al telèfon del CAP 977 75 34 09, al telèfon 902 111 444 de Sanitat Respon o per internet en l’adreça: www.gencat.cat/ics/usuaris/visites.htm.