La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | MOSTRA DE MODA A LA FIRA

Una seixantena d'empreses participaran dos dies en una mostra dedicada a la moda

El certamen es farà a partir de demà a la Fira de Reus i inclourà desfilades i tallers

13/09/2012 | Per Cori Sebastià

Leonor Bartolí, Alícia Alegret i Magda Simó avui durant la presentació de la mostra.

Leonor Bartolí, Alícia Alegret i Magda Simó avui durant la presentació de la mostra.

La Unió de Botiguers de Reus ha organitzat la mostra “Reus fashion festival” en la qual durant dos dies una seixantena de comerços de la ciutat plantaran els seus estands a la Fira amb la voluntat de vendre, promocionar, i donar a conèixer  als visitants els seus productes. La mostra es presenta com un conjunt d’activitats interactives i dinàmiques. Així, més enllà dels estands, hi hauran desfilades de moda amb les tendències per aquesta tardor-hivern (de fet, es preveu que seran el principal reclam), i diversos tallers. N’hi haurà, per exemple, d’estilisme, d’hidroteràpia, d’assessoria d’imatge, i de perfums.

El foyer Marià Fortuny de l’edifici firal és l’espai destinat a l’exposició, a la compra, i també on el públic podrà sotmetre’s a canvis d’imatge i participar en sessions fotogràfiques gratuïtes, entre d’altres coses. Els tallers es realitzaran a les sales de congressos mentre que les desfilades es podran veure a l’auditori Antoni Gaudí. N’hi hauran tres: la primera, demà a la tarda, i les altres dues dissabte.

La mostra “Reus fashion festival”, que estarà coordinada per l’empresa de models Magda Simó, arriba després que les primeres converses es van iniciar fa un any. Leonor Bartolí, presidenta de la Unió de Botiguers de Reus, ha destacat que la mostra busca ser un aparador dinàmic, Per la seva banda, Alícia Alegret, regidora de Promoció Econòmica, ha apuntat que la iniciativa és una mostra de la bona sintonía entre el sector públic i el privat a Reus. Alegret està convençuda que aquesta mostra no restarà expositors a l’Expro/Reus. Segons ella, ara ja s’ha contractat el 90% dels participants a la fira multisectorial. El fet que aquesta edició sigui més curta comportarà, segons ha dit, que tornin a participar a l’Expro/Reus expositors que no ho feien els últims anys.

La mostra “Reus fashion festival” es podrá visitar demà de les 5 de la tarda fins a les 10 de la nit. Dissabte, l’horari será de les 11 del matí fins a les 10 de la nit. L’entrada costarà 3 euros.