La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | Canvis al PSC

Rosa Garrido dimiteix com a regidora del PSC a Reus

Es converteix en la quarta baixa en el grup dels socialistes des que va començar aquest mandat

03/09/2012 | Per Cori Sebastià

Germà López, Andreu Martín i Francesc Vallès han acompanyat avui Garrido en la seva compareixença.

Germà López, Andreu Martín i Francesc Vallès han acompanyat avui Garrido en la seva compareixença.

El PSC ha estrenat el nou curs polític amb canvis al seu grup municipal a l’Ajuntament de Reus. Rosa Garrido ha renunciat a l’acta com a regidora socialista després de gairebé una dècada al consistori reusenc. Ara, la seva plaça serà ocupada per Germà López, que va ser el número 12 a la candidatura amb la qual els socialistes es van presentar a les últimes eleccions municipals.

 Rosa Garrido ha anunciat avui públicament la seva decisió i ho ha fet acompanyada d’Andreu Martín, portaveu del grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Reus; de Germà López, que ara ocuparà la cadira que queda lliure; i de Francesc Vallès, primer secretari de l’agrupació local dels socialistes a la capital del Baix Camp.

Garrido ha afirmat que ha renunciat després “d’una profunda reflexió” i que ho ha fet per motius estrictament personals. La qui va ser durant anys regidora de Serveis Socials a Reus ha assegurat que “políticament no m’he mort” i en aquest sentit ha afirmat que continuarà treballant i fent oposició des del partit dels socialistes pel benestar dels reusencs. Garrido, que no ha pogut amagar l’emoció durant el seu comiat, ha expressat la seva total confiança en l’actual grup municipal del PSC. N’ha destacat, especialment, la feina feta per Andreu Martín del qual ha dit que és un “magnífic portaveu”. A l’hora de fer balanç del seu pas per l’Ajuntament, Garrido es mostra especialment satisfeta per la creació de l’oficina d’atenció a la víctima durant l’etapa que ella va ser titular de Serveis Socials.  Ara, però, diu que marxa amb la preocupació que li ocasiona veure la poca atenció que presta l’actual govern local a les famílies, segons la seva opinió.

La marxa de Garrido suma el quart canvi que viu el grup municipal del PSC des de les eleccions. Lluís Miquel Pérez i Ramon Urgellés, que van ocupar els números 1 i 4 a la candidatura dels socialistes a les eleccions, van renunciar a les actes de regidors abans de constituir-se el nou consistori. La tercera baixa es va produir ara fa cinc mesos amb la marxa de Teresa Pallarès.

Francesc Vallès, primer secretari del PSC a Reus, ha afirmat que tots aquests canvis no afectaran de cap manera la imatge de la formació. Vallès està convençut que el projecte socialista “guanyarà musculatura política” amb l’entrada al grup municipal de Germà López , que ara ja és secretari d’Acció Política del PSC a la ciutat.

La renúncia de Garrido a la seva acta com a regidora es formalitzarà durant el ple que l’Ajuntament de Reus celebrarà el dia 14 d’aquest setembre. No será fins al ple del mes següent quan López prendrà possessió.