La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Mercats

El Mercat Central repetirà per Misericòrdia la campanya "Menja't el Mercat"

Les parades del Mercat estaran obertes el dia 21 fins a les 11 de la nit i oferiran una degustació de tapes.

28/08/2012 | Per NW Revista de Reus

Parada del Mercat Central on s'oferien tapes el passat 1 de juny.

Parada del Mercat Central on s'oferien tapes el passat 1 de juny.

El Mercat Central de Reus ha decidit tirar endavant la segona edició de la campanya "Menja't el Mercat", de manera que el divendres, 21 de setembre, oferiran degustació de tapes elaborades amb productes que es venen al mercat, en una jornada especial que farà que les parades tanquin a les 11 de la nit.

Les tapes es fan amb productes que es venen al Mercat Central

La primera edició de la iniciativa es va celebrar el primer de juny, quan es van repartir 9.000 tapes entre el públic que va passar per les instal·lacions del Mercat Central. L'oferta de setembre serà de més de 40 tapes, que s'oferiran juntament amb altres activitats, com música en viu i d'altres, que pretenen reforçar l'ambient de les instal·lacions durant el vespre i la nit del divendres, 21 de seembre. Cada consumició (tapa o beguda) es vendrà al preu d'1,5 euros, amb l'afegit que per a cada consumició, els paradistes del mercat obsequiaran als clients amb un val de descompte per valor de 0,25 euros que permetran descomptes en les compres que es facin al Mercat Central fins el 31 d'octubre.

El Mercat del Carrilet i els Marxants també han previt actes coincidint amb la Festa Major de Misericòrdia. A banda de l'activitat citada del dia 21 al Mercat Central, al del Carrilet es prepara per al dissabte 22 un espectacle familiar, mentre que els Marxants tindran grups d'animació que recorreran les parades el dilluns 24, vigília de Misericòrdia.

 

 

 

 

Notícies relacionades
SOCIETAT | Campanya de promoció
El programa 'Menja't el Mercat' supera expectatives i té molt d'èxit entre els consumidors

04/06/2012 | Per NW Revista de Reus | comentaris comenta

La campanya «Menja't el Mercat» va omplir el vespre del divendres 1 de juny el Mercat Central de Reus i va esgotar les existències de tapes: se'n van repartir 9.000, quan la previsió inicial era de 4.000. La gran afluència de públic va esgotar en menys de tres hores els tiquets de degustació i les mateixes parades van començar a vendre les tapes directament a 1 euro. L'horari del Mercat es va allargar fins a les 11 h de la nit i van passar-hi més de 7.000 persones (per comparar, la tarda del divendres 25 de maig la xifra es va quedar en 1.800).