La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Epocauto

Aquest cap de setmana s'inaugura la 12ena. edició de la Fira de vehicles clàssics Epocauto

13/03/2012 | Per Joan Carrion

Dissabte vinent, dia 17 de març, obrirà portes una nova edició de la Fira Epocauto a les noves instal.lacions de Fira de Reus, ubicades a l’autovia de Bellissens, un certamen que comptarà amb prop d’un centenar d’expositors i que és coorganitzada també pel Grup de Motos Clàssiques de Reus. Epocauto arriba a la seva dotzena edició com una fira totalment consolidada i com a trobada de referència a nivell estatal pel que fa a fires especialitzades en vehicles clàssics.

Una mostra d’això és la superfície d’exposició. Enguany ocuparà tot el recinte firal de les instal·lacions de Fira de Reus i cal destacar els 600 m2 del vestíbul d’entrada, el que comporta que es superaran els 7.000 m2 d’exposició. La majoria dels expositors (vehicles, peces, recanvis) seran d’arreu de l’Estat, però també de països com Alemanya, França i Itàlia.

L’inauguració d’aquesta 12a edició d’Epocauto anirà a càrrec de l’Alcalde de Reus i, per cert, gran aficionat a les motos clàssiques, Carles Pellicer. A banda de l’espai pròpiament firal, enguany es podran visitar una exposició de vehicles i joguines clàssiques per a nens i una mostra organitzada pel Club de Motos Clàssiques de Reus. L’espai oferirà també una exposició monogràfica que commemorarà el 60è aniversari de la mítica marca reusenca Reddis on hi haurà amb una quinzena de motos, així com amb altres peces fabricades per Reddis, com ara motocultors, cuines i un car.

El dissabte a la una del migdia i al mateix estand es presentarà el Projecte de recerca “Les Motos Reddis”, d’Anton Sentís (nét dels fundadors de la marca) i Pol Vilà. El Projecte se centra en dues vessants de Reddis: d’una banda, el text “La veritable història de la Moto Reddis” explica la història de la marca, seguint un ordre cronològic i amb arxiu fotogràfic; de l’altra, la secció gràfica “Especejament de la Reddis RA 125” mostra amb detall totes les peces d’aquesta motocicleta, dibuixades en 3D.

 

CONCENTRACIÓ DE HARLEY – DAVIDSON i GUZZIS:

Diumenge dia 18 a partir de les 11 del matí arribaran a les instal·lacions de Fira de Reus un centenar de motos Harley Davidson vingudes de tot l’Estat, que seran exposades al recinte exterior. També el dia 18 i a partir de les 8 del matí es farà una concentració de motos Guzzi. La fira serà el punt de trobada dels aficionats a aquesta emblemàtica motocicleta, que sortiran després a fer un recorregut per municipis propers a Reus.