La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Una 'Apple Premium Reseller'

L'Ajuntament de Reus adjudica a l'empresa Intecat iStore -distribuidor oficial d'Apple- els baixos del Gaudí Centre

13/08/2012 | Per Joan Carrion

L'actual llogater ha de deixar el local a finals d'aquest mes d'agost.

L'actual llogater ha de deixar el local a finals d'aquest mes d'agost.

L'Ajuntament de Reus va decidir retirar la concessió a l'empresa que gestiona la botiga que hi ha als baixos del Gaudí Centre, especialitzada en instruments musicals a finals de mes maig passat . El fet que l'empresa, sota la marca "Music's & Classics", tingués aleshores un deute de 132 mil euros a l'Ajuntament per quotes mensuals des del gener de l'any passat va fer que el consistori adoptés aquella la decisió, després d'un procés administratiu que fa alguns mesos que va posar en marxa i que es va acabat amb la desestimació del recurs presentat per l'empresa contra l'acord de resolució del contracte que ja havia pres l'Ajuntament. Aleshores -el mes de juny passat- el consistori va convocar un nou concurs públic per decidir l'operador que podria utilitzar els baixos del Gaudí Centre.

Doncs aquesta convocatòria ja té resultat: el consistori -a través de l'empresa municipal Gupsa- va determinar adjudicar el local de propietat municipal que fa cantonada amb la Plaça Mercadal i el carrer Monterols, al distribuidor oficial d'Apple, Intencat iStore (coneguda com a una Apple Premium Reseller). La marca creada pel ja desaparegut Steve Jobs que té una poma mossegada com a icona, s'establirà a la ciutat de Reus després que obrís un comerç simllar a Tarragona. L'empresa adjudicatària pagarà un lloguer de 100.000 euros anuals al consistori i -segons les fonts consultades per aquesta revista digital- podrà començar a treballar a finals d'aquest mes d'agost, data límit que s'ha donat a la botiga actual d'instruments musicals per tal que abandoni l'espai. El nou contracte tindrà una durada de 13 anys i s'allargarà fins el 31 de desembre de 2025.

Al citat concurs -les pliques es van obrir fa pocs dies i ara cal que el resultat tècnic sigui ratificat pel consell d'administració de Gupsa- s'hi van presentar dues empreses, la citada Intecat i una altra companyia dedicada a objectes de regal. 

 

Notícies relacionades
VIDA MUNICIPAL | Comerç
L'Ajuntament retira la concessió a la botiga musical del Gaudí Centre

25/05/2012 | Per NW Revista de Reus | comentaris comenta

L'Ajuntament de Reus ha retirat la concessió a la botiga d'instruments musicals que hi ha als baixos del Gaudí Centre, que no paga les quotes mensuals fixades des de fa mes d'un any. El deute puja a més de 130 mil euros. Ara, l'Ajuntament convocarà un nou concurs per adjudicar l'espai a un altre operador.