La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Promoció comercial

El Drac de Reus serà el protagonista en la nova edició del Reus Shopping Day de demà dimecres

07/08/2012 | Per NW Revista de Reus

Els Diables de Reus van ser protagonistes d'aquesta activitat la setmana passada.

Els Diables de Reus van ser protagonistes d'aquesta activitat la setmana passada.

Reus va iniciar a principis de juliol va iniciar una nova campanya de promoció, «Reus Shopping Day», que aquest agost continua en actiu, i que consisteix en què cada dimecres els establiments que participen en la campanya resten oberts al migdia, i ofereixen una atenció especial als seus compradors, amb descomptes, regals i promocions especials.

La temporada d’estiu s’està convertint en una època important en vendes per al sector comercial. Durant el mes d’agost, la capital del Baix Camp continua apostant per iniciatives com el Reus Shopping Day amb l’objectiu d’atraure no només el turisme estranger sinó també el de la resta de l’Estat, que durant aquest mes d’agost ha triat la Costa Daurada com a destí turístic i vacacional i que pot estar també molt interessat en l’oferta dels dimecres comercials a la ciutat de Reus. Durant el Reus Shopping Day, a banda de trobar els establiments i botigues oberts al migdia, els restauradors també ofereixen una degustació especial als clients, així com els mercats Central i del Carrilet, que també participen del RSD. La promoció comercial es complenta, a més, amb una actuació a les 19:30 h, a la plaça del Mercadal, amb algun element festiu de la ciutat.

El calendari de les actuacions dels elements del seguici per als propers dimecres són les següents: el Drac de Reus actuarà el 8 i el 28 d’agost; els Xiquets de Reus ho faran el 22 d’agost i el 12 de setembre, i finalment el Ball de Diables serà el 5 de setembre.

Reus disposa de diferents atractius que conformen un conglomerat d’oferta comercial, cultural, gastronòmica i turística molt complert i competitiu. Així, aquest passat juliol, el Gaudí Centre ha tingut un total d’11.300 visites, un 6% més respecte el juliol de l’any passat. Aquesta xifra demostra la capacitat del sector turístic a la ciutat per fer front a l’actual situació econòmica.

El Patronat Municipal de Turisme i Comerç reforça la campanya d’estiu amb nous serveis per als visitants de la ciutat. Així, entre els mesos de juny i setembre s’ha ubicat un nou servei informador turístic per informar i acompanyar al visitant que arribi a la ciutat per l’estació de busos. Pel que fa a l’oferta turística, s’han programat noves visites a l’Institut Pere Mata. S’amplia la possibilitat de visitar el Pavelló dels distingits de Institut Pere Mata. Fins el 15 de setembre, d’11:00 a 13:00h i de 16:30 a 17:30h de forma diària (excepte festius). La visita és de forma autoguiada i és pot realitzar en 5 idiomes.