La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Promoció de ciutat

Fira de Reus celebra la primera edició del Reus Fashion Festival els dies 14 i 15 de setembre

30/07/2012 | Per NW Revista de Reus

Una imatge de la presentació que s'ha fet aquest matí.

Una imatge de la presentació que s'ha fet aquest matí.

La Unió de Botiguers de Reus amb la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme i Comerç i firaReus organitzen el Reus Fashion Festival (Rff), que tindrà lloc els dies 14 i 15 de setembre a les instal·lacions de firaReus al Tecnoparc. L’esdeveniment té com a principal objectiu presentar les tendències en tots els àmbits comercials de cara a la temporada de tardor/hivern 2012-13 i compta també amb el suport de la Cambra de Comerç de Reus i el Consorci d’Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.

Durant el Reus Fashion Festival els establiments i marques presents podran vendre els seus productes, promocionar-se, organitzar activitats i tallers i, en definitiva, interactuar directament amb el visitant, oferint propostes, serveis o productes de la propera temporada. El Rff fugirà de l’estètica firal habitual i oferirà una imatge de saló d’avantguarda. En aquesta primera edició es preveu ocupar una superfície de 3.000 m2 a la primera planta de les instal·lacions de firaReus al Tecnoparc. Alguns dels espais previstos per l’organització són els següents:

Zona d’Exhibició: Oberta a l’exposició de tot tipus de productes,

firmes o serveis.

Espai Photocall: Destinat a promocionar la imatge de totes les

empreses i firmes participants al Reus Fashion Festival.

Espai Tallers: Dirigit a un públic interessat en les propostes del Rff,

amb tallers i presentacions de productes.

Passarel·la: Espai central del Rff. Es realitzarà a l’Auditori Antoni

Gaudí, amb capacitat per a 750 persones. Servirà per donar a conèixer les

propostes en roba i complements per a la temporada tardor/hivern 2012-13.

 

Les marques exhibiran les seves peces en 3 desfilades. A més, la Photo Fashion Gallery, és una exposició de fotografies de moda i socials que s’instal·larà als passadissos d’accés a la passarel·la, amb més de 50 metres lineals d’exposició. L’organització preveu en aquesta primera edició participin al Reus Fashion Festival entre 40 i 50 empreses.