La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Parc de la festa

La Fira de Sant Jaume tanca portes amb una nova concepció que potencia els espectacles a cavall

23/07/2012 | Per NW Revista de Reus

El cavall ha estat un dels protagonistes principals de l'edició d'enguany.

El cavall ha estat un dels protagonistes principals de l'edició d'enguany.

La Fira de Sant Jaume va tancar portes ahir diumenge a la nit en l'edició d'enguany "amb bona acceptació del públic a les novetats introduïdes per l’organització", segons han explicat fonts del comitè organitzador. "La participació al sopar tradicional del divendres 20 de juliol, amb 980 menús servits (un 5% més que l’any passat) demostra la bona assistència de públic, segons ha explicat aquest organisme en una nota de premsa.

Alícia Alegret, regidora de Promoció Econòmica, afirma que "la Fira de Sant Jaume és una de les activitats amb més història de les que se celebren a la ciutat, i entre totes les institucions i entitats que participem en l’organització hem volgut introduir-hi enguany nous reclams en el programa d'actes de la fira i reiventar-la per fer-la cada any més atractiva per al públic".

L’edició d’enguany ha potenciat la vessant d’espectacles, tant a l’espai de les actuacions (amb la participació de diferents escoles de ball de la ciutat), com a l’espectacle eqüestre nocturn i amb l’organització, per primer cop, d’un espectacle que combina dansa i cavalls.

Així mateix, d’entre les novetats d’engany també destaca la millora de l’ambientació de la fira i l’estructuració de la fira en 3 àrees: l’àrea d’activitats (zona de sopars, escenari d’actuacions i expositors gastronòmics), la zona del cavall i la zona infantil. Enguany la participació ha estat de 40 expositors.