La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Suïcidis

Dues morts violentes colpegen la ciutat de Reus

Una reusenca perd la vida al llençar-se des del Salt de la Reina de Siurana i un Mosso d'Esquadra mort dins els serveis d'Urgències de l'Hospital de Sant Joan.

09/02/2012 | Per Joan Carrion

Una imatge del poble de Siurana

Una imatge del poble de Siurana

Els dos fets es van produir ahir al matí. Segons fonts de les investigacions consultades per nwrevistadereus, en els dos casos les causes de la mort fóra el mateix: el suïcidi. En el primer cas els cossos de seguretat van localitzar el cos sense vida d'una reusenca de 36 anys a les 11 del matí a les rodalies de la muntanya de Siurana. La noia  hauria arribat a l'indret una estona abans, hauria aparcat el seu vehicle a l'aparcament ubicat a l'entrada del poble i, a més, hauria deixat dins el cotxe una carta d'acomiadament explicant els motius que l'haurien portat a prendre aquesta fatal decisió. Posteriorment, s'hauria llençat al buit des de l'indret conegut amb el nom del Salt de la Reina Mora. La investigació està ara a l'espera de l'informe de l'autòpsia per tal de completar les primeres investigacions.

El segon fet luctuós que va trasbalsar la ciutat es va produir ahir al migdia a l'Hospital de Sant Joan de Reus quan un Mosso d'Esquadra, pertanyent a la unitat que aquest cos té ubicat a Cambrils, va morir al disparar-se un tret en un dels serveis d'Urgències del citat centre sanitari. El jutge de guàrdia va procedir a l'aixecament del cadàver uns hores després. Es tracta d'un jove de 30 anys domiciliat a l'Hospitalet de l'Infant. Tot i que durant les darreres hores hi ha hagut diverses especulacions sobre la veracitat d'aquesta versió, ha sigut el propi cos dels Mossos d'Esquadra qui ha confirmat aquests fets.