La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Revista NW

El número 7 de la Revista NW

18/07/2012 | Per NW Revista de Reus

El número 7 de la revista NW estarà disponible als quioscos a partir del dijous, 19 de juliol, data en què comença també a disribuir-se entre els nostres subscriptors.

La portada la dediquem aquest mes a la periodista Elisenda Arnavat, que treballa a la productora Gestmusic Endemol, artífex d’alguns dels grans reallity televisius. El món d’aquests xous d’impacte també el signen gent de Reus.

La Revista es fixa de manera molt especial en el Reus que investiga, i descobrim que ho fa amb força. Som referents en recerca sobre el tractament de l'obesitat i en biomedicina.

La moda del running o la prsència de turistes russos a la ciutat i el benefici que portem al comerç local són altres temes que tractem en el número del mes de juliol, en què diversos articles analitzen des de punts de vista diferents el malestar social que es va fer pal·lès a la xiulada a les autoritats durant la Festa Major.

Donem també algunes claus de les persones que investiguen la mort del General Prim, a partir d'un acurat estudi forense de la seva mòmia, i fem memòria recordant com, fa 25 anys, va esclatar la primera polèmica política a la ciutat amb els sous de l'alcalde i els regidors de l'Ajuntament com a centre de la controvèrsia.

Tot plegat, sense oblidar les recomanacions de restaurants, vins i rutes a fer a peu o en bicicleta. Una bona proposta per llegir durant les estones d'oci d'aquest estiu.