La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

POLíTICA | CiU

Marc Arza, nou regidor de CiU en substitució de Josep Jofré

10/02/2012 | Per Joan Carrion

Marc Arza ha estat nomenat regidor de l’Ajuntament de Reus en la sessió plenària que s’ha celebrat aquest avui divendres. L’alcalde, Carles Pellicer, signarà pròximament els decrets d’organització municipal que atribuiran a Arza el càrrec de regidor d’Innovació, Empresa i Ocupació.

La regidoria d’Innovació, Empresa i Ocupació, adscrita a l’Àrea de Promoció Econòmica, tindrà atribuïdes competències en foment de l’ocupació, l’emprenedoria i els vivers d’empreses; així com en promoció de la innovació, al recerca i les relacions amb les universitats.

Així mateix, Arza tindrà atribuïdes les competències municipals per a la promoció de grans empreses, indústries, sòl industrial, infraestructures logístiques, parcs científics, logístics i empresarials; així com les polítiques d’internacionalització d’empreses i de la societat de la informació.

Marc Arza és llicenciat en Dret. Ha cursat postgraus en Màrqueting; i en Negocis i Finances Internacionals. És consultor en projectes d’internacionalització d’empreses, col·labora com a docent a la Facultat d’Econòmiques de la Universitat Rovira i Virgili i al Centre d’Estudis Internacionals de la Universitat de Barcelona.