La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Fet divers

Detinguda una dona de 36 anys per agredir-ne una altra amb un ganivet

10/07/2012 | Per NW Revista de Reus

Segons informa la Guàrdia Urbana, agents del cos municipal de seguretat han detingut aquesta passada nit, dia 9 de juliol a les 23:59h al carrer Carnisseries Velles, 6, una veïna de Reus de 36 anys, per un presumpte delicte de lesions. La detinguda hauria intentat agredir amb un ganivet de cuina i donar diversos cops a la cara a una veïna de Reus de 24 anys, causant-li lesions a la cara. Els fets s’haurien originat a causa d’una discussió d’un presumpte robatori. La dona ferida va ser traslladada a l’Hospital de Sant Joan, on hi continua ingressada. La detinguda va ser traspassada a Cos dels Mossos d’Esquadra.

D’altra banda, també ahir es van produir dos accidents de trànsit amb ferits a la ciutat. A les 09:15 h, al pas de vianants situat a la cruïlla del carrer Josep Maria Prous i Vila amb l’avinguda Pere el Cerimoniós, un turisme Peugeot 206, conduït per una veïna de Reus de 53 anys, va atropellar un veí de Reus de 52 anys, el qual va patirr ferides lleus. El ferit va ser atès a l’Hospital de Sant Joan i donat d’alta hores desprès.

A les 18:56 h, a la cruïlla de l’avinguda Jaume I amb l’avinguda Pere el Cerimoniós, una motocicleta Vespa Skipper 125, conduïda per un veí de Reus de 41 anys, va caure a la calçada. El conductor va patir ferides lleus , de les quals va ser atès a l’Hospital de Sant Joan i donat d’alta hores desprès