La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Atracament

La col.laboració ciutadana i la Guàrdia Urbana aborten un atracament a una joieria

13/02/2012 | Per Joan Carrion

Aparador de la Joeria Espasa, al Raval de Jesús

Aparador de la Joeria Espasa, al Raval de Jesús

Divendres passat, dia 10 de febrer, a les 17:56 h, un ciutadà va alertar la Guàrdia Urbana sobre les circumstàncies i moviments estranys que es produïen a l'interior de la Joeiria Espasa de Reus, ubicada al número 10 del Raval de Jesús. Aquesta va desplaçar ràpidament dues dotacions a l'establiment, on s’hi estava produïnt un atracament. Els agents van detenir un veí de Reus de 38 anys, per un presumpte delicte de robatori amb violència, al qual se li va decomissà un ganivet amb el que hauria intimidat a la dependenta. Diligències i detingut van ser traspassats al cos dels Mossos d’Esquadra.

Da'altra banda, segons informa la Guàrdia Urbana, ahir diumenge 12 de febrer a les 21:25 h es va produir un incendi en un pis del número 16 del carrer d’Alcover. La Guàrdia Urbana ha col·laborat amb els bombers, els serveis sanitaris i cos dels Mossos d’Esquadra en les tasques de seguretat i extinció del foc, que va afectar una de les habitacions del pis. Tots els veïns de l’immoble van ser confinats a l’interior dels seus domicilis. Les dues persones residents al pis afectat van ser ateses pels serveis sanitaris per inhalació lleu de fum.

Ahir diumenge també, 12 de febrer, a l’alçada del número 62 del carrer Alt del Carme, es va produïr un important escapament d’aigua que va obligar a tallar el subministrament, així com el trànsit de vehicles al mateix carrer i a la cruïlla del carrer Sant Pancraç. El subministrament es va poder restablir restablir a les 10:50 h.

Pel que fa a la seguretat viària, a la matinada de diumenge, a l’avinguda de Sant Jordi, es produir la sortida de la via d’unl ciclomotor Peugeot LXR 125, conduït per un veí de Tarragona de 24 anys, el qual va patir ferides lleus i va ser atès a l’Hospital de Sant Joan i donat d’alta posteriorment.

Finalment, cal dir que dissabte 11 de febrer a les 4:38 h al passeig Mata, la Guàrdia Urbana va instruir diligències judicials adreçades contra un veí de Reus de 23 anys per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per la negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia quan conduïa el turisme BMW 320.