La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

POLíTICA | Baixa destacada al PSC

Teresa Pallarès abandona la militància al Partit dels Socialistes de Catalunya

03/07/2012 | Per Joan Carrion

Teresa Pallarès, en una roda de premsa quan era encara portaveu del PSC a l'Ajuntament de Reus.

Teresa Pallarès, en una roda de premsa quan era encara portaveu del PSC a l'Ajuntament de Reus.

Teresa Pallarès ha fet un pas més enllà en la seva voluntat de deixar enrere la seva activitat en el món de la política. Si el mes de març ja feia oficial la seva renúncia a l'acta de regidora a l'Ajuntament de Reus -on desenvolupava el càrrec de portaveu del grup municipal socialista- ara ha fet efectiva la seva baixa en la militància d'aquesta formació política. Pallarès va argumentar aleshores que adoptava aquesta decisió per motius personals, si bé no amagava "la duresa que havia suposat liderar el PSC al consistori reusenc des de l'oposició" en un moment en que els mitjans de comunicació es feien ressó de presumptes situacions irregulars en el pagament de factures que es podrien haver donar durant la passada legislatura. Pallarès va manifestat en aquell moment que la seva prioritat passava per "la seva vida professonal i que no podia assumir més temps la dedicació que el PSC requeria en aquell moment". En el moment de fer pública aquella renúncia, el nou primer secretari del PSC a Reus, Francesc Vallès, va lloar la tasca realitzada per Pallarès tot afirmant que "la Teresa és d'aquelles persones que tenen valor afegit i sumen en la vida política".

Cal dir que Pallarès va assumir el repte de rellevar la figura de l'exalcalde Lluís Miquel Pérez al seu grup municipal, quan el PSC a Reus va perdre les eleccions municipals del mes de maig passat i que abans havia ocupat altres regidories al consistori reusenc així com altres responsabilitats polítiques fóra de la ciutat de Reus sota el govern tripatit a la Generalitat de Catalunya i del govern socialista a Madrid. Així, Pallarès va ser delegada terrotorial de Comer´i Turisme a Tarragona i, posteriormen, va ser nomenada Subdelegada del Govern al Camp de Tarragona.

Notícies relacionades
POLíTICA | PSC
Teresa Pallarès abandona el grup municipal socialista a l'Ajuntament de Reus

21/03/2012 | Per Joan Carrion | comentaris comenta

Teresa Pallarès anunciarà a les properes hores la seva decisió de renunciar al càrrec de regidora a l'Ajuntament de Reus on actualment és la portaveu del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya.

POLíTICA | PSC
Pallarès i Vallès oficialitzen el relleu al capdavant del PSC a l'Ajuntament de Reus

22/03/2012 | Per Joan Carrion | comentaris comenta

Francesc Vallès i Teresa Pallarès han comparegut aquesta tarda al local del PSC de Reus per tal de fer oficial la notícia de la renúncia a l'acta de regidora de la política reusenca. Pallarès ha volgut insistir en el fet que 'ja fa temps que estava meditant una decisió d'aquest tipus i a partir d'ara vull prioritzar altres qüestions de la meva vida personal i professional i per això he pres aquest determini.