La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Plaça de la Patacada

Aquesta setmana es netejarà la plaça de la Patacada

15/02/2012 | Per Joan Carrion

Després de diverses peticions dels veïns del Barri del Carme, l'Ajuntament de Reus iniciarà aquests dies la regeneració de la plaça de la Patacada. Una actuació que es concentrarà en la neteja de la plaça i es treuran els elements i les xarxes que estan situades al centre de la plaça i que impossibiliten el pas pel seu centre. Aquest condicionament es porta a terme per tal que la plaça estigui en condicions mentre no es realitzi la remodelació definitiva.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha visitat el barri del Carme juntament amb els regidors de l’àrea d’Arquitectura i Urbanisme, Miquel Domingo; el regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny; la regidora de Participació i Ciutadania, Àngels Tello; i la regidora de Convivència i Immigració, Dolors Compte. La comitiva municipal va estar acompanyada en tot moment pel president de l’Associació de Veïns del barri del Carme, Pere Corrales, i d’alguns membres de la Junta de l’entitat.

La visita, que s’emmarca en el programa de visites als barris que porta a terme l’alcalde i alguns regidors a les diferents zones de la ciutat, tenia l’objectiu d’escoltar les reivindicacions de l’associació de veïns i les seves propostes de millora pel barri.

Entre les qüestions que l’equip de Govern es va comprometre a estudiar per donar-hi solució, hi havia la millora en la il·luminació del carrer Sant Llorenç, el condicionament d’algunes llambordes dels carrers del barri, i intensificar la neteja a les voreres, però sobretot als voltants de les boques de la brossa pneumàtica.

Galeria fotogràfica