La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Carnaval

Afectacions al trànsit amb motiu de la celebració dels actes de Carnaval a Reus

15/02/2012 | Per Joan Carrion

Amb motiu de la celebració dels actes de Carnaval i de la preparació dels mateixos, diferents carrers de la ciutat es veuran afectats amb talls de circulació i la prohibició d’estacionament de vehicles.

En concret, durant els propers dies hi haurà les següents afectacions:

16 de febrer - Rues escolars

De les 15:15 h a les 16:15 h se celebrarà la rua de Carnaval de l’escola General Prim als carrers Doctor Jaume Peyri, el carrer Roger de Belfort i el carrer Doctor Ferran.

De les 15:00 h a les 17:00 h, es poratrà a terme la rua de Carnaval del col·legi de Reus Dominicas, que passarà pels carrers Josep Anselm Clavé, Sant Miquel i Sant Vicenç.

17 de febrer - Rues escolars i activitats

De les 15:00 h a les 21:00 h l’associació de veïns del barri Sol i Vista realitzarà una activitat, que afectarà als carrers de Roger de Llúria i d’Almirall Requesens.

De les 15:30 a les 16:30 h es prohibirà l’estacionament i es tallarà la circulació per la rua de Carnval del col·legi Sant Josep Obrer als carrers de Balmes, a la plaça de Palosanto, al Raval de Robuster, al Raval de Martí Folguera, al carrer Jesús, a la plaça del Mercadal, a la plaça del Castell, al carrer del Fossar Vell, al Raval del Robuster i al carrer Mare Teresa Guasch. 

De les 15:45 h a les 16:30 h, l’escola Isabel Besora celebrarà el Carnaval escolar a l’avinguda Antoni Planas i Marc, i a l’avinguda de Sant Bernat Calbó.

Gran Rua de Lluïment – 18 de febrer

Des de les 08:00 h del dia 18 de febrer fins a les 18:00 h del dia 19 de febrer es prohibirà l’estacionament a la plaça de la Pastoreta; al passeig Misericòrdia fins al carrer de Miami; a l’avinguda de la Salle; al passeig Prim; al passeig Sunyer; a la plaça de les Oques; al carrer Dr. Frias; al carrer de l’Escorxador; al carrer de Riudoms, des del carrer Roger de Belfort fins al passeig Prim; i a la zona blava de l’àrea del camí de Riudoms (davant de la Biblioteca Central Xavier Amorós).

Rua Matinal – 19 de febrer

Es prohibirà l’estacionament des de les 22:00 h del dia 18 de febrer fins a les 18:00 h. del dia 19 de febrer a l’avinguda de la Salle; a la plaça de la Pastoreta; al Raval de Robuster; al Raval Sant Pere; a la plaça de la Sang; a la plaça de Catalunya; al Raval Santa Anna; al carrer Salvador Espriu; a l’avinguda de Prat de la Riba; al passeig Sunyer, en sentit descendent fins al carrer Dr. Frias; al carrer de l’Escorxador; i a la zona blava de l’àrea del camí de Riudoms (davant de la Biblioteca Central Xavier Amorós).

Batalla de Confeti – 19 de febrer

Es prohibirà l’estacionament des de les 10:00 h. fins a les 24:00 h del dia 19 de febrer al passeig Mata; al passeig Sunyer, des de la plaça de les Oques fins a la plaça de Joan Rebull, a la plaça de Joan Rebull, a la plaça de Josep Maria Folch i Torres, i al carrer Ample (davant de la Palma).

Les afectacions al trànsit de vehicles es produiran en els carrers esmentats i en alguns dels seus voltants, i per tant es recomana als ciutadans buscar itineraris alternatius a les vies esmentades.

L'Ajuntament de Reus ha realitzat per aquesta edició de Carnaval un esforç 'important de cara a millorar la senyalització de les zones de la ciutat que es veuran afectades per la celebració d'aquests actes amb la voluntat d'intensificar la informació que tinguin els ciutadans', explica la regidora Alicia Alegret. Des del departament de Seguretat, s'ha fet una crida als ciutadans per tal que estiguin molt atents als senyals de prohibició d'estacionament 'per evitar la denúncia dels vehicles, i la posterior retirada d'aquests amb la grua'. L'any passat, la Guàrdia Urbana va traslladar 90 cotxes al dipòsit municipal de vehicles durant la rua de Carnaval.