La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Violència de gènere

Mor una veïna del carrer O'Donell apunyalada per la seva parella

L'home ja ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra i s'han viscut moments de tensió entre els membres de la família de la dona morta.

21/06/2012 | Per NW Revista de Reus

El furgó judicial que ha traslladat el cos de la víctima fins el tanatori municipal.

El furgó judicial que ha traslladat el cos de la víctima fins el tanatori municipal.

Una veïna del carrer O'Donell de Reus ha resultat morta el vespre d'aquest dimecres a Reus després d'haver rebut diverses ganivetades per part de la seva parella sentimental. La parella, segons informacions dels seus veïns, portava el bar La Trobada de la ciutat. Les mateixes fonts indiquen que es tracta d'una parella que ronda la trentena d'anys, ell d'origen marroquí i ella de nacionalitat espanyola, que estaven separats i que ja haurien tingut alguna disputa violenta. L'Home ja ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra.

La dona tenia tres fills, un dels quals amb el seu agressor. Segons testimonis presents a la zona, els fets s'han produït al vespre, al voltant de tres quarts de nou, quan la dona tornava de la piscina amb una de les seves filles i s'ha trobat al seu agre- una forta expectació a la zona del passeig Prim i a la plaça de la Sardana i, cal dir, que s'han viscut moments de tensió quan ha arribat el pare de la noia morta ja que volia accedir a l'habitatge on hi havia el cos sense vida ja de la dona. 

Al carrer O'Donell hi han fet cap diversos efectius sanitaris i de seguretat i els Mossos d'Esquadra han fet un desplegament molt visible.

Tot indica que es tracta d'un nou cas de violència de gènere, que es convertiria en el dotzè en el que portem d'any a Catalunya. Els Mossos mantenen oberta la investigació.