La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | Factures d'Innova

Jordi Cervera: "Aquesta ciutat cada dia s'assembla més a Marbella"

Ara Reus demana la dimissió de la regidora Teresa Gomis com a Presidenta del Grup Salut de l'Ajuntament de Reus.

20/06/2012 | Per NW Revista de Reus

Jordi Cervera, amb Cori Fargas i Josep M. Pujol, durant la roda de premsa.

Jordi Cervera, amb Cori Fargas i Josep M. Pujol, durant la roda de premsa.

Ara Reus ha presentat una denuncia al Jutjat número 1 de Reus contra Carles Manté Fors – exdirector del CatSalut i expresident de Shirota i Josep Prat Domènech – exdirector General d’Innova. Segons l'advocat d'aquesta formació política, Josep M. Pujol, "els fets són denunciables per uns presumptes delictes d'estafa, apropiació indeguda i malversació de fons públics". Per la seva part, el portaveu del grup, Jordi Cervera ha afirmat que "a aquest pas, la ciutat de Reus s'assemblarà cada dia més a Marbella per la quantitat de situacions irregulars que -sembla- que s'estant descobrint en aquesta Ajuntament".

Segons la regidora Cori Fargas: "El passat 8 de febrer de 2012 Ara Reus va sol·licitar per escrit tant en el grup salut com en el grup aigües la següent documentació: llistat de sumes i saldos, Balanços de pèrdues i guanys i el Balanç de situació dels darrers 8 anys. Aquesta informació es va demanar després de que Ara Reus presentés la denúncia de l’afer de les presumptes factures falses cobrades per l'exregidor d'urbanisme Jordi Bergadà i per l'expresident de Tecnoparc Àngel Cunillera. Aquesta informació es va sol·licitar degut a que es tenien les sospites que existien més casos d’irregularitats amb empreses que es subcontractaven per serveis externes a través de les empreses municipals de Reus".

Segons Fargas, "la informació sol·licitada no se’ns va facilitar i se’ns va acusar de voler fer una caça de bruixes. El més greu és que la presidenta del Grup Salut, Teresa Gomis ens va respondre que no s’havia comès cap irregularitat en aquesta àrea del hòlding d'empreses INNOVA". Durant la roda de premsa, Jordi Cervera ha criticat a l'alcalde, Carles Pellicer,  "després que la setmana passada demanés un any més de temps per presentar el seu projecte. Aquest govern no té projecte, no és valent i ha enganyat als ciutadans de Reus dient que faria una due diligence".

Ara Reus ha manifestat que "estem segurs que hi han més casos com el que hem conegut ara i considerem que aquest govern té molt poca valentia política ja que no han portat l’assumpte d’en Carles Manté als Jutjats. No és normal que en Carles Pellicer no autoritzés els pagaments de les factures del Carles Manté però que no hagi actuat portant aquest assumpte als Jutjat ja que era coneixedor dels pagaments anteriors". Cori Fargas ha demanat la dimissió de la regidora Teresa Gomis com a Presidenta del Grup Salut i "en cas que ella no dimiteix exigirem a Carles Pellicer que com a President d’Innova cessi de sou i càrrec a la Presidenta del grup Salut".