La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Periodisme

Els periodistes del Camp de Tarragona reconeixen la Revista NW

La periodista Sara Sans, nova presidenta del Col·legi de Periodistes al Camp de Tarragona

15/06/2012 | Per NW Revista de Reus

D'esquerra a dreta: Núria Bea (Petxina Oberta), Sara Sans (Nova Presidenta del Col·legi de Periodistes), Francesc Domènech, Carme Crespo (Petxina Tancada) i Ignasi Soler (nou vicepresident del Col·legi). (Foto: Pere Toda)

D'esquerra a dreta: Núria Bea (Petxina Oberta), Sara Sans (Nova Presidenta del Col·legi de Periodistes), Francesc Domènech, Carme Crespo (Petxina Tancada) i Ignasi Soler (nou vicepresident del Col·legi). (Foto: Pere Toda)

Els Periodistes afiliats al Col·legi de Periodistes de Catalunya han decidit atorgar a  Francesc Domènech, director d’NW La Revista de Reus, la Petxina al Periodista de l’Any, que distingeix el periodista que durant l’últim any ha destacat per la seva feina, professionalitat, història d’èxit o exemplaritat. L'inici del projecte de la Revista NW, que va sortir publicada el mes de gener, ha rebut, doncs, el reconeixement dels professionals de la informació del Camp de Tarragona, en ser un projecte impulsat per cinc periodistes, entre els que hi ha també Natàlia Borbonès, Cori Sebastià, Cèsar Compte i Joan Carrion. 

Aquest va ser un dels guardons que es van lliurar la nit de dijous. La Petxina Oberta, que premia la font informativa que, per la seva accessibilitat, facilita la feina dels mitjans de comunicació, ha estat atorgada a Núria Bea, periodista del gabinet de premsa de l’Ajuntament de Tarragona. I la Petxina Tancada, a la font informativa que ha posat pals a les rodes a la tasca dels periodistes, ha estat per a Carme Crespo, regidora de Cultura, Patrimoni i Festes de Tarragona.

El Cafè del Teatre Metropol va ser l’escenari de la Festa de les Petxines de la Informació, que des de 1992 organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya per premiar la feina d’aquelles fonts d’informació que contribueixen de manera positiva a la feina dels periodistes i donar un toc d’atenció a les que no ho fan tant.


Relleu al Col·legi

D'altra banda, la periodista Sara Sans assumeix des d’avui la presidència de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya en substitució d’Ignasi Soler, que després de sis anys al càrrec (va ser elegit l’any 2006 i reelegit el 2010) passa a ocupar la vicepresidència de l’entitat.

Sans va entraa formar part de la junta de govern de la Demarcació de Tarragona del CPC en les darreres eleccions celebrades l’any 2010, i fins ahir mateix ha exercit la vicepresidència. Es dóna el cas que és la primera dona en presidir el Col·legi de Periodistes en aquestes comarques. Actualment, entre altres feines, treballa com a corresponsal de La Vanguardia en aquestes terres.