La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

VIDA MUNICIPAL | Reposta contundent

Pellicer: " El Partit Socialista a Reus fa temps que ha perdut la vergonya"

El govern demanarà responsabilitats polítiques si surt malament el tema Metrovacesa i no dóna per perdut Ikea

15/06/2012 | Per Joan Carrion

Carles Pellicer i Dolors Sardà, aquest matí davant els mitjans de comunicació.

Carles Pellicer i Dolors Sardà, aquest matí davant els mitjans de comunicació.

"Estic realment molt emprenyat pel tema de Metrovacesa. El que no puc consentir és que una mala gestió de l'antic govern acabi sent un problema nostre i encara haguem de responsadre al cinisme del Partit Socialista. Ells no van fer les coses gens bé i ara ens toca a nosaltres afrontar aquesta patata calenta", així de contundent s'ha mostrat aques matí l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, al ser preguntat sobre les acusacions socualistes  fetes ahir per Andreu Martín en les que responsabilitzava a CiU i al PP de no haver "sapigut negociar bé amb Ikea i Metrovacesa". Pellicer ha manifestat que "segons com s'acabin les coses sobre el contracte amb Metrovacesa, demanarem responsabilitats polítiques a l'antic govern -sobretot als socialistes- perquè tothom sàpiga el mal que pot fer a la ciutat la nefasta gestió que van fer en el contracte signat amb l'empresa. El nou govern encara no ha posat ni un totxo, ni una paletada de ciment a la ciutat des que governem perquè no sabem com es pot acabar tot això. Mirin el bunyol és molt, molt gros i pot costar molts diners a la ciutat de Reus", ha dit Carles Pellicer.

Pellicer s'ha despatxar a gust contra el PSC i ha explicar que "hores d'ara els ciutadans ja saben el forat que ens han deixat, amb més de 37 milions d'euros en factures per pagar i amb més de 400 milions de deute, això del PSC és realment esperpèntic". Pel que fa a la implantació de l'empresa sueca Ikea a Tarragona, Pellicer ha manifestat que "vam pujar al projecte quan el tren ja corria i ens vam haver de col.locar a la cua. Jo vull mantenir el respecte institucional cap a la ciutat veïna, però com a alcalde no puc donar mai una inversió per perduda. Nosaltres hem fet el que havíem de fer i ja veurem què pot passar en un futur. La història és tossuda i posarà a tothom al seu lloc".

L'alcalde de Reus, ha dit també que "continuem treballant en el tema de Metrovacesa, però les coses, ara mateix estan molt complicaces. Ara, jo voldria que abans de l'agost hi hagués una decisió presa, en un sentit o en un altre". 

Rèplica de Martín

Poc temps després de les declaracions de Pellicer, el portaveu del grup municipal del PSC de Reus, Andreu Martín, ha dit que "lamento profundament el cinisme de l’alcalde de Reus quan per un cantó demana responsabilitat als grups de l’oposició i després ens diu que no hem preguntat mai”. Martín ha instat a l’alcalde "a llegir les actes de les juntes de portaveu perquè allí comprovarà que, a diferència d’ell mai ens hem despreocupat del tema. Les declaracions que ha fet avui demostren que va temps que va llançar la tovallola i amb les acusacions directes cap als socialistes evita donar resposta de les seves gestions”, ha dit Martín. “El que és evident -ha continuat Martín- és que la companyia sueca va poder veure que a Reus, l’oposició de fa dos anys no donava suport a la seva arribada, no va votar a favor dels passos que es donaven i això li passarà factura a Convergència i Unió, però sobre tot, a la ciutat de Reus”.