La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Negocis on line

La Cambra de Comerç ofereix un nou servei per tal de consolidar projectes empresarials

L'advocat Miquel Roca i Junyent va fer una conferència en la que va demanar "confiança en el futur per sortir de la crisi econòmica".

14/06/2012 | Per NW Revista de Reus

L'acte, que va comptar amb una àmplia presència de públic, es va celebrar ahir al Palau Bofarull.

L'acte, que va comptar amb una àmplia presència de públic, es va celebrar ahir al Palau Bofarull.

L’acte va comptar amb la presència de l’advocat Miquel Roca i Junyent que va destacat la importància de les Cambres en la dinàmica empresarial del nostre país i la necessitat de garantir la seva subsistència atenent el seu caràcter de corporacions de Dret Públic. Roca es va mostrar mol crític amb "la legislació que s'ha aprovat durant els darrers anys contra les Cambres de Comerç i en aquest sentit confio en que les ximpleries d'algú no durin eternament". Per l'expolític català "no sortirem mai de la crisi sino tenim confiança en el futur, crec que quan sortim de la situació actual ens trobarem un món molt competitiu i ens hem de preparar per això. Crec que convivim amb una situació molt negativa, sembla que tinguem un gran entusiame per l'autodestrucció". Roca i Junyent va criticat també el fet que "en aquests moments tan delicats, no hi ha manera de posar a la gent d'acord per anar tots a una, tal com va pasar anys enrere quan es negociava el tema de la Constitució".

D'altra banda, en la seva intervenció el president de Cambra Reus, Isaac Sanromà, ha volgut recordar el moment transcendent que viu la corporació després de 126 anys d’història. Un repte que més enllà d’una amenaça es converteix en una oportunitat per afrontar un futur ple de possibilitats. I el Club Cambra, amb la seva vessant tecnològica, por reforçar aquesta nova realitat”. L’acte també ha comptat amb la participació del president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, que va destacar la importància que pot tenir en aquesta nova etapa “la suma de recursos i voluntats de les cambres catalanes per poder definir aquesta nova realitat en la que estem immersos.” A partir d’avui mateix les empreses de la Cambra de Comerç de Reus podem formalitzar el seu accés al club cambra a través de l’enllaç directe que trobaran a la pàgina web de la cambra www.cambrareus.org .

Galeria fotogràfica

L'acte va comptar amb la presència de l'advocat i expolític català, Miaquel Roca i Junyent.