La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Fet divers

Un incendi de matolls provoca alarma al barri Sant Joan i crema dues hectàrees

L'alcalde, Carles Pellicer, ha visitat la zona on ha parlat amb veïns per tal de conéixer l'abast de l'incendi. Una dotació de bombers feia guàrdia a primera hora de la tarda per evitar que el foc es reiniciés per culpa del vent.

13/06/2012 | Per NW Revista de Reus

Un camió de bombers situat al carrer Llobregat, on s'han viscut moments de tensió.

Un camió de bombers situat al carrer Llobregat, on s'han viscut moments de tensió.

L'incendi s'ha iniciat a la zona de la riera de la Quadra i s'ha anat desplaçant per una de les explanades que llinden amb el barri de Sant Joan. El veïns de la zona han viscut moments de certa tensió i fins i tot algun d'ells ha optat momentàniament per abandonar la seva vivenda. "El problema que hem tingut -explicava un dels veïns- és que amb el fum no vèiem bé l'abast del foc, ni d'on venia exactament. Hi ha hagut algú que ha determinat sortir de casa i pujar carrer amunt per l'ensurt que ha tingut. Quan ha arribat la Guàrdia Urbana i el Bombers i ens han explicat els detalls, ens hem tranquil.litzat força". 

A la zona s'hi ha desplaçat en un primer moment els regidors Hipòlit Montseny i Marcos Massó, mentre la Guàrdia Urbana restringia l'accès en determinats carrers del barri de Sant Joan. Posteriorment ha fet acte de presència el propi alcalde, Carles Pellicer, qui ha parlat amb veïns i propitaris de diverses masies disseminades de la zona. Cal destacar que no cal esmentar cap dany personal i que el foc ha cremat prop de dues hectàrees de matolls. Els bombers han destacat la situació de perill que es viu aquests dies donats els alts índexs d'humitat de l'atmosfera. A quarts de tres de la tarda, bombers i veïns dels masos remullaven la zona per tal d'evitar que el foc pogués reviscolar.

Galeria fotogràfica