La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Accidents a Reus

Cap de setmana mogut als carrers de Reus

20/02/2012 | Per Joan Carrion

Aquest cap de setmana de Carnaval, Reus ha viscut una colla d'incidències relacionades bàsicament amb el trànsit de vehicles: accidents, atropellaments i diverses detencions. Reproduïm la llista de fets remarcables que van precisar la presència i actuació de la Guàrdia Urbana. El divendres 17 de febrer de 2012, a les 08:35 h al Camí del Roquís es va produir una col·lisió frontal entre una furgoneta Renault model Kangoo, conduïda per un veí de Montbrió del Camp de 59 anys, i un tutisme Ford model Fasion d’un veí de Reus de 32 anys, que va resultar ferit lleu i que va ser atès per l’Hospital Sant Joan de Reus i posteriorment donat d’alta. El mateix divendres, a les 13:10 h, al carrer Pau Gargallo es va produir una caiguda d’una motocicleta Honda model Dylan conduïda per un veí de Reus de 40 anys, que va patir ferides lleus i que va ser atès a l’Hospital Sant Joan de Reus, sent donat d’alta posteriorment. A la mateixa hora d’aquest accident, se’n produïa un segon al carrer del Roser, quan un tursime Wolkswagen Golf atropellava un infant de Reus de 5 anys, que quedava ferit lleu, i que va ser traslladat a l’Hospital Sant Joan de Reus, on posteriorment li van donar d’alta. El mateix dia a les 13:54 h, a un pas de vianants de l’avinguda de Sant Bernat Calbó, un turisme Seat Leon conduït per un veí de Montbrió del Camp de 31 anys va atropellar a una vianant de 56 anys, que es troba ingressada a l’Hospital Sant Joan de Reus en observació. Per últim, a les 18:32 h, a la plaça de Prim, es va procedir a la detenció d’un veí de Reus de 19 anys, per un presumpte delicte de furt. El detingut i les diligències van ser traspassades als Mossos d’Esquadra.

El dissabte 18 de febrer, a les 09:52 h, a l’avinguda de Riudoms, a la rotonda amb el Camí del Roquís, un camió Volvo model 380 conduït per un veí de Reus de 49 anys, va col·lisionar amb un Fiat Punto conduït per un veí de Cambrils de 21 anys, que va patir ferides lleus, i que va ser atès a l’Hospital Sant Joant de Reus i donat d’alta posteriorment. Els Bombers van haver d’excarcerar el conductor del vehicle, ja que el camió va quedar sobre d’ell. L’atestat per accident de trànsit es va adreçar al Jutjat de Guàrdia. El mateix dissabte a les 21:38 h, a l’avinguda de Tarragona, a l’alçada de la rotonda de l’empresa Brasilia, es va produir la caiguda d’una motocicleta Triumph, conduïda per un veí de la Llagosta de 41 anys que anava acompanyat per una passatgera de Barcelona de 35 anys. El conductor va resultar ferit greu, mentre que l’acompanyant va patir ferides lleus. El conductor va ser atès a l’Hospital Sant Joan de Reus, d’on va ser derivat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. La dona va ser donada d’alta hores més tard.

Pel que fa a delictes contra la Seguretat del Trànsit, el dissabte a les 06:28 h, al carrer Campomanes, la Guàrdia Urbana va procedir a la detenció d’un home de 31 anys, per conduir un Peugeot 306 de forma temerària, havent prèviament col·lisionat amb un turisme estacionat al carrer O’Donell i donant-se a la fuga. Es van instruir diligències judicials pels presumptes delictes de desobediència greu i resistència als Agents de l’Autoritat, contra la seguretat del trànsit per conduir un vehicle sota els efectes de l’alcohol (0,84 mg/l d’aire aspirat), per conducció temerària, i per conduir amb el permís de conduir sense vigència per pèrdua total de punts. Les diligències i el detingut van ser traspassats als Mossos d’Esquadra.

Finalment, el diumenge 19 de febrer, a les 21:30 h, a la rotonda de l’avinguda Marià Fortuny amb Camí de Valls, es va produir una col·lisió frontal lateral entre un Opel Astra, conduït per una veïna de Castellvell del Camp de 51 anys, i un Honda Civic conduït per un veí de Tarragona de 19 anys, que anava acompanyat d’una passatgera de Tarragona de 17 anys, que va resultar ferida lleu i que fou atesa a l’Hospital Sant Joan de Reus, sent posteriorment donada d’alta.