La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Comerç i serveis

Guissona ja té llicència per enderrocar les antigues naus de la Comarcal per fer-hi un centre comercial

29/05/2012 | Per Joan Carrion

La "Corporación Alimentaria Guissona, S.A" ja disposa de la llicència municipal per a efectuar unes obres d'enderroc d'un magatzem, d'una superfície construïda de 2.425 m2 a la zona coneguda com l'antiga Comarcal i actualment s'està tramitant la corresponent llicència per poder-hi fer la nova construcció que suposarà la instal.lació en aquest espai d'un centre comercail, un restaurant-bufet i una benzinera a la carretera de Reus a Riudoms. El projecte presentat al consistori reusenc contempla també la creació d'un total de 150 places d'aparcament i defineix la posada en funcionament d'un espai destinat a restaurant, de prop de 490 metres quadrats (que estaria obert de 9 del matí a les 12 de la nit) i d'una macro botiga de 772 metres quadrats (oberta de 10 a 22 hores). Els serveis, segons consta al projecte presentat, estarien situats en una planta soterrani. Tot plegat, l'actuació ocuparia un total de 2.844 metres quadrats. El termini màxim per poder realitzar aquestes obres seria d'un any.

El regidor d'urbanisme de l'Ajuntament de Reus, Miquel Domingo, ha explicat que l'empresa ja ha presentat el projecte definitiu i que ''ara estem en procés de revisar-lo per tal de poder concedir el permís municipal per començar a fer-lo realitat''. Domingo ha explicat també que la solució que es donarà en l'accés a aquestes instal.lacions comercials ''serà positiva per a tothom i, a més a més, estem analitzant la possibilitat d'habilitar -encara que sigui de manera provisional- una via que enllaci aquest espai amb la rotonda ubicada a la variant sud i que dóna entrada al polígon Agro Reus. Es tractaria de donar més fluïdesa als vehicles que vulguin anar a aquestes noves instal.lacions, i evitarien una major concentració de trànsit per la citada T-310''. El regidor reusenc ha fet una valoració molt positiva d'una iniciativa d'aquest tipus, ''tant pel que fa a la propi nou equipament comercial i de serveis, com pel que fa a la creació de més d'una quarantena de llocs de treball''. 

Notícies relacionades
ECONOMIA | Comarcal
L'antiga Comarcal acollirà una gasolinera, un supermercat i un restaurant

06/02/2012 | Per Joan Carrion | comentaris comenta

Ajuntament de Reus i el Grup Alimentari Guissona (CAG), propietari d'una part de les instal.lacions de l'antiga Comarcal, estan tancant les negociacions de cara a ultimar els darrers detalls del pla d'inversió que la citada empresa vol fer en aquest indret ubicat a la carretera de Reus a Riudoms.