La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Promoció gastronòmica

La Gata María, el Mantakau i la Fleca Restaurant 158, guanyadors de la Ganxet Pintxo Challenger

24/05/2012 | Per NW Revista de Reus

El president de la Cambra, Isaac Sanromà, i all coordinador de la Ganxet Pintxo, Jaume Batista, lliurant els premis a dos dels guanyadors. D?esquerra a dreta Xavier Pàmies del Mantakau-Forn Sistaré i Juan Carlos Arasa del Restaurant 1

El president de la Cambra, Isaac Sanromà, i all coordinador de la Ganxet Pintxo, Jaume Batista, lliurant els premis a dos dels guanyadors. D?esquerra a dreta Xavier Pàmies del Mantakau-Forn Sistaré i Juan Carlos Arasa del Restaurant 1

Aquest matí la Cambra de Comerç de Reus ha estat l’escenari del lliurament del Premi Popular als tres establiments que van rebre més vots durant la GANXET PINTXO CHALLENGE que es va realitzar el passat mes de març. Després de distribuir els establiments participants en tres corones concèntriques buscant l’escrutini més equànime, el recompte final ha determinat que els establiments guanyadors són: LA GATA MARÍA de la plaça de les Basses, 2, per la seva creació “Tapa Gata María”; el MANTAKAU (FORN SISTARÉ) de la Plaça Llibertat per la “Torrada de bacallà marinat amb romesco d’avellana”, i la FLECA RESTAURANT 158 de l’avinguda dels Països Catalans pel seu “Dau de tonyina amb confitura de tomaca”

Durant l’acte també s’han donat a conèixer també els 46 establiments seleccionats per participar a la finalíssima del proper mes de novembre. Una selecció que ha efectuat un jurat independent després avaluar les 62 tapes seleccionades. Aquests finalistes es disputaran els premis de la GANXET PINTXO 2012 en totes les categories i on també s’inclourà, novament, el premi popular. Avui l’organització de la ruta de tapes també ha anunciat que disposarà del seu propi espai a la REUS VIU EL VI. Serà a la zona gastronòmica central de la plaça Llibertat on els visitants podran trobar dos dels establiments guanyadors de l’edició 2011 –Cal Tupí i el Celler del Padrí- que ocuparan l’anomenat GANXET PINTXO.

LLISTA D’ESTABLIMENTS FINALISTES DE LA GANXET PINTXO 2012

ARRELS -CUINA NOSTRA; BAR BON MAR; BAR CAMPUS; CAFÉ DE REUS; RESTAURANT CAFÈ TEATRE, CAFETERIA KUCUMÀ, CAFETERIA SANTA LLUCIA, CAL GANXET RESTAURANT, CAL MARC, ANTIGA CASA CODER, CELLER DEL PADRÍ, DEU N'HI DO, FLAPS CAFÈ, MANTAKAU ( FORN SISTARÉ ), LA BODEGUETA, LA PRESÓ, LA TAVERNA, LIZARRAN REUS, MARC'S PASTISSERIA, MÉS QUE TAPES, RESTAURANT GAUDIR, RESTAURANT EL CÍRCOL, RESTAURANT PIANO - PIANO, TAPES I TAPES, TASTETS DE REUS, TAVERNA DESPERTAFERRO,  TUPÍ RESTAURANT,  VERMUTS ROFES, EL CANDIL, LA TASQUETA, L'ESTEL, EL RACÓ DEL PARC, BAR EL TUBO, FLECA RESTAURANT 158,  ART'S CAFÈ, ROSA DELS VENTS,  CAFETERIA NACIONAL, BAMBOO CAFÈ, MAS DE L'ÀVIA,  CAFTAN CAFÉ LOUNGE, SOL DE NIT, THE GREEN DOG SABORS, FLECA PA & CAFÈ, CIUTAT GAUDI, EN LA ESPERA TE ESQUINO i LA GATA MARIA.

 

Galeria fotogràfica

La tercera guanyadora, la Tamara Reyes de la Gata María.