La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

POLíTICA | Filtracions a l'Ajuntament

Pellicer acusa l'oposició de filtrar notícies i anul.la la Junta de Portaveus Extraordinària d'aquesta tarda

27/02/2012 | Per Joan Carrion

La venda de la Funerària era un dels temes a tractar aquesta tarda.

La venda de la Funerària era un dels temes a tractar aquesta tarda.

Les relacions entre l'Alcalde de Reus, Carles Pellicer i la resta de grups municipals a l'oposició no passa pel seu millor moment. Pellicer va telefonar divendres als tres portaveus de les diverses formacions polítiques -PSC, Ara Reus i la CUP- per mostrar el seu enuig per algunes de les notícies aparegudes als mitjans de comunicació i -segons han explicar els citats partits a nwrevistadereus.cat- els hi va comunicar que la confiança de l'alcalde en ells's'havia deteriorat' seriosament. Pellicer els va comunicar també que anul.lava la convocatòria d'una Junta de Portaveus extraordinària que s'havia convocat anteriorment per tractar diverses qüestions de manera específica, com ara el tema Metrovacesa i el canvi de model de gestió de la Funerària.

La suspensió de la reunió d'aquesta tarda, de la qual no hi ha hores d'ara una versió oficial, ha sigut molt criticada per diversos portaveus que volien clarificar diverses qüestions de la mà del propi alcalde i han mostrar la senya estranyesa per la situació. Teresa Pallarés, portaveu del Partit dels Socialistes de Catalunya ha explicat que 'no entenc aquesta postura perquè si el senyor Pellicer ens reclama més confiança, jo li diria que aquesta confiança és cosa de dos, no només de nosaltres cap a ell, perquè fins ara crec que n'ha tingut ben poca cap a nosaltres'. Jordi Cervera, d'Ara Reus, ha manifestat que 'no entenc la seva reacció, nosaltres expliquen aquelles coses que considerem importants per a la ciutat i que creiem que no s'han d'amagar'. Cervera ha volgut insistir en el fet que 'no entenem que hi hagi por de comentar segons quines coses, la gent necessita saber com estant els temes'.

Finalment, David Vidal, regidor de la CUP ha explicat que considera 'una falta de respecte que la reunió no es faci perquè hi ha qüestions que nosaltres portem dies treballant i les volíem tractar avui'. A més de les qüestions abans citades, la CUP volia que la Junta de Portaveus es posicionés sobre la nova reforma laboral i sobre els fets ocorreguts la setmana passada a València durant les càrregues policials contra grups d'estudiants.