La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Comarcal

Vinyols demana canvis en els accessos al centre comercial i restaurant que Guissona farà a la Comarcal

27/02/2012 | Per Joan Carrion

Antigues naus de la Comarcal que acolliran el projecte de Guissona

Antigues naus de la Comarcal que acolliran el projecte de Guissona

L'Alcalde de Vinyols, Josep Maria Vidal ha volgut deixar ben clar d'entrada que 'em sembla molt positiu que una gran empresa com Guissona faci un projecte d'aquest tipus a la ciutat de Reus. Tal com està la situació econòmica aniria molt bé que hi hagués moltes més de propostes empresarials com aquesta'. L'Ajuntament de Vinyols però està a l'espera que el consistori reusenc presenti una nova proposta d'accés i defineixi d'una altra manera la rotonda que es preveu construir tot just davant de l'entrada a Mas Sedó i que ha de servir per enllaçar la carretera de Reus a Riudoms amb la de Vinyols, la T-314. 'Hem tingut converses amb l'Ajuntament de Reus i amb la Direcció General de Carreteres de la Generalitat de Catalunya i estic convençut que arribarem a un acord satisfactori per a totes les parts implicades', comenta Vidal. 'La solució que ens havien presentat en un primer moment, no la vam trobar bé'. Recordem que la Corporació Alimentària Guissona ha sol.licitat el permís corresponent a l'Àrea de Medi Ambient del consistori reusencs per a ubicar un espai comercial i un restaurant-bufet al quilòmetre 2,2 de la carretera de Riudoms, a les instal.acions de l'antiga Comarcal, una petició que es troba actualment en fase d'exposició pública per si algú creu convenient presentar alguna mena d'al.legacions al projecte.

Una iniciativa que contempla també la creació d'un total de 150 places d'aparcament i que reformaria les naus ubicades a la vora del magatzem i fàbrica de pinsos que Guissona ja va adquirir anys enrere en subhasta pública i que va començar a fer produir posteriorment. El projecte presentat al consistori reusenc defineix la posada en funcionament d'un espai destinat a restaurant, de prop de 490 metres quadrats (que estaria obert de 9 del matí a les 12 de la nit) i d'una macro botiga de 772 metres quadrats (oberta de 10 a 22 hores). Els serveis, segons consta al projecte presentat, estarien situats en una planta soterrani. Tot plegat, l'actuació ocuparia un total de 2.844 metres quadrats. El termini màxim per poder realitzar aquestes obres seria d'un any.