La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

POLíTICA | PPC

Alicia Alegret s'incorpora a la Vicesecretaria d'Acció Política i Econòmica de la nova executiva del Partit Popular Català

El partit ha celebrat aquest cap de setmana el seu XIIIè Congrés a Barcelona

07/05/2012 | Per NW Revista de Reus

Alegret en una imatge del Congrés celebrat a Barcelona, al costat dels regidors Marcos Massó i Dolors Compte.

Alegret en una imatge del Congrés celebrat a Barcelona, al costat dels regidors Marcos Massó i Dolors Compte.

La regidora del Partit Popular i Primera Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Reus, Alicia Alegret, s'ha incorporat aquest passat cap de setmana a la Vicesecretaria d'Acció Política i Econòmica d'aquesta formació política en una executiva presidida per Alicia Sánchez Camacho. Alegret assumirà aquelles qüestions relacionades amb els temes polítics d'aquest organisme -en serà Secretària d'Àrea d'Acció Política-, sota la batuta del responsable de la Visecretaria, Enric Millo. Recordem que el Partit Popular de Catalunya ha celebrat aquesta passat cap de setmana el seu XIII Congrés, que s'ha desenvolupat com una bassa d'oli a la ciutat de Barcelona. Alicia Alegret és també portaveu del PPC a la Comissió de Cultura i Llengua i el passat 24 d'abril va ser nomenada Presidenta de la Comissió d'Estudi de Seguretat Vial del Parlament de Catalunya.

Alegret té 34 anys i és Llicenciada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili. Pel que fa a les seves responsabilitat a la ciutat de Reus i al Camp de Tarragona, cal dir que és Vicesecretària d’Acció Política i Comunicació del Partit Popular de Tarragona des de 2008; Presidenta del PP de Reus des de juliol de 2009 i Regidora de l’Ajuntament de Reus desde juny de 2007. Actualment, és -com dèiem- primera Tinent d’Alcalde i regidora de Seguretat Ciutadana i de Promoció Econòmica al consistori reusenc.