La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT

Un nou servei adapta el bus als nous vols d'estiu de l'Aeroport de Reus

27/04/2012 | Per NW Revista de Reus

Tots els horaris de la línia.

Tots els horaris de la línia.

La L50 comença el seu recorregut a l’estació de trens, para a la plaça de la Llibertat i a l’avinguda de Sant Jordi, continua el recorregut per les avingudes de Marià Fortuny i President Macià, a l’estació d’autobusos, agafa la carretera de Bellissens –amb parada prop de l’Hospital i el campus universitari– per anar a l’àrea del Tecnoparc. Abans d’arribar a l’Aeroport, també para al CESDA. El viatge de tornada fa el mateix recorregut. 

El bitllet senzill del trajecte a l’Aeroport té un import de 2,40 euros, tot i que s’hi pot accedir també amb qualsevol dels abonaments de Reus Transport.

Nou servei de bus urbà al Mas Carpa i a Aigüesverds
Amb aquesta reordenació del servei, Reus Transport també atèn la demanda dels veïns de la urbanització Mas Carpa i, a partir del 27 d’abril, hi ha tres noves expedicions de la L50: dues que connecten amb el centre de la ciutat, a les 9:08 i a les 10:08 h, i una de tornada, amb arribada al barri a les 12.50 h. Per atendre aquest nou servei, la L50 es desvia del recorregut que tenia fins ara.

Als monolits de Reus Transport situats a Mas Carpa s’informa d’aquest nou servei i es comunicarà també als residents. Aquesta ampliació és una prova pilot –similar a la que es va fer el 2009– per comprovar la demanda real i d’aquí a un parell de mesos se’n farà balanç per confirmar-ne la viabilitat.

D’altra banda, Reus Transport també fa una nova parada a la rotonda d’accés a la urbanització Aigüesverds, amb una sortida a les 7:35 h del matí fins al centre de la ciutat. Aquesta expedició es cobreix amb una ampliació de la Línia 40, que fins ara començava a la urbanització Blancafort, que connecta amb el centre i dóna servei als instituts. Com en el cas de Mas Carpa, el servei comença el 27 d’abril de manera provisional, per conèixer realment quina és la demanda i valorar-ne la continuïtat d’aquí a uns mesos.