La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT

Lliurats els Premis Enganxen 2012 instituïts pel blog El Món de Reus

20/04/2012 | Per NW Revista de Reus

Ahir al vespre, el Bravium Teatre va ser l'escenari de l'acte de lliurament dels Premis ENGANXEN 2012, distingits a partir de les propostes dels lectors del blog El Món de Reus de Josep Baiges. Una vetllada que va omplir les butaques del teatre i que va ser seguit amb expectació pel públic assistent ja que els guardons no es van fer públics fins al darrer moment. A continuació trobareu una relació dels premis atorgats en una nit que va tancar el propi Alcalde de Reus, Carles Pellicer. 

 1. Xavier Menduiña. Consultor. Activista piulador, creador d’un dels espais de reflexió i debat que més enganxa al Món de Reus, el Trinxat.
 2. Marc Arza. Primer regidor 2.0 de l’Ajuntament de Reus. Se’l considera el“Regidor Generació Twitter”.
 3. Lluís Gibert. Advocat. Els seus articles i la seva condició de tertulià en diversos espais radiofònics l’han convertit en l’opinador-articulista revelació del Món de Reus.
 4. Anton Tapias. Columnista del Diari de Tarragona. Àcid cronista de l’actualitat que no deix mai indiferent a ningú. Se’l coneix entre la canallesca com un “Vell Malvat”,això sí, encantador.
 5. Enric Tricaz. Radiofonista. Se’l considera l’últim exemplar viu de “Homo radiofonista reusensis”.
 6. Tomàs Barberà. Empresari. Persona enganxadíssima al Món de Reus. Això seu és una autèntica adicció. Porta la ciutat al cor.
 7. Família GORT. En motiu de la publicació de la biografia de Josep Maria Gort Sardà, el quiosquer del campanaret, el premi vol reconèixer la dedicació dels Gort a fer ciutat des d’àmbits molt diversos.
 8. Francesc Gras. Gras III al Món de Reus. Periodista del Diari de Tarragona que es caracteritza per la seva insultant modernor. És el més transgressor, més “In” del Món de Reus.
 9. BICICAMP. L’entitat de la ciutat que va sobre rodes.
 10. Cori Sebastià. Periodista de Canal Reus Televisió amb la millor tribuna informativa del panorama comunicatiu.
 11. Isaac Albesa. Periodista. Creador del concepte “Jazz & Vi” al Camp de Tarragona
 12. Joan Ramon Mestre. Col·leccionista. Conservador del patrimoni cinematogràfic de la ciutat.
 13. NW Revista de Reus. A una nova iniciativa empresarial liderada únicament per periodistes.
 14. Isabel Moreno. Per la seva dedicació a l’associació de veïns de les Parcel·les Casas. Cèlebre per l’afer del Tobogan Tobi, la seva activitat a l’entitat del barri mereix tots els elogis.
 15. Gemma Torrents. Millor domadora radiofònica del Món de Reus com va demostrar durant els extraordinaris debats de la campanya electoral del #reus22m.
 16. Lluís Pallejà. President de l’AMPA de l’Escola Pompeu Fabra. Per la seva dedicació abnegada al món de les Associacions de Mares i pares de les escoles de la ciutat.
 17. Jaume Massó. Arqueòleg. Per la seva ingent feina de conservació del patrimoni periodístic vinculat a la premsa satírica del Carnaval.
 18. Marià Arbonès. Periodista. Per la consolidació del Reusdigital.cat.
 19. Marià Gil, capità Manaies. Per la seva històrica dedicació al cos dels Armats de la Reial Congregació de la Puríssima Sang.
 20. Marta Magrinyà. Escriptora. Per la seva trajectòria de creació literària, que l’ha convertit en un referent de la novel·la romàntica al nostre país.
 21. LA GUIA DE REUS. Per la consolidació del mitjà com un referent de la programació cultural.
 22. Pere Rius. Creador de personatges de l’imaginari local com The Observer o el seu alter ego “L’Avi Miquel”.
 23. Jordi Escoda. Periodista i locutor-cuiner. Per les tertúlies del programadebonmati de Punt 6 Ràdio.
 24. Xavi Martín. Actor i cantant del grup Els Picarols. Per la creació del personatge del CARNI de la festa de la Vella Quaresma que es realitza a les Peixateries Velles.
 25. Cristina Andrés. Periodista. Per la presentació de l’informatiu REUS A PROP, una experiència pionera a la ciutat en l’àmbit dels noticiaris televisius a la xarxa.
 26. Pepe Magrazó. President del Cachirulo. Pel compromís ciutadà de l’entitat sota la presidència de l’homenatjat.
 27. Jaume Amenós. President de BRAVIUM TEATRE. Per convertir el teatre del carrer de la Presó en un vesper d’activitat cultural.
 28. Guillem Ramos-Salvat. Periodista. De difícil classificació, se’l considera “la Bèstia” del periodisme local.
 29. Laia Solanellas. Fotògrafa. Exponent de la rica pedrera del fotoperiodisme local, autora d’algunes de les imatges més impactants de la campanya del #reus22m.
 30. FAVR. La Federació d’Associacions de Veïns de Reus per la seva activitat ciutadana.
 31. ACID FACTORY. Productora. Responsable del reportatge sobre Pere Anguera que es va estrenar al Bartrina i que ha merescut l’elogi entusiasta de la crítica.