La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Preinscripcions

Preinscripció extraordinària a les escoles bressol municipals el Margalló i el Lligabosc

18/04/2012 | Per NW Revista de Reus

L'Alcalde Carles Pellicer i la regidora d'Ensenyament, M. Dolors Sardà en una visita a l'escola bressol l'Olivera

L'Alcalde Carles Pellicer i la regidora d'Ensenyament, M. Dolors Sardà en una visita a l'escola bressol l'Olivera

El consistori reusenc obrirà un procés extraordinari de preinscripció per al primer cicle d’educació infantil al mes de novembre per tal de donar opció a les famílies amb fills nascuts a partir del mes de maig d’enguany a tenir plaça d’escola bressol pel curs 2012-13. El procés regular de preincripció s’obre entre el 7 i el 18 de maig.

Dues aules per a infants de 0 a 1 anys de les escoles bressol municipals el Margalló i el Lligabosc s’ofertaran en un procés de preinscripció extraordinari que es convocarà el mes de novembre, per tal d’obrir-les a partir del mes de gener de 2013. Aquest procés extraordinari podrà donar resposta a les famílies amb infants nascuts després del mes de maig de 2012, que queden exclosos del procés regular de preincripció (647 infants, segons el padró de 2011).

Segons M. Dolors Sardà, «la previsió de disponibilitat de places d’educació infantil per al pròxim curs ens permet oferir un servei adaptat i donar resposta a les necessitats de les famílies que ens demanen poder escolaritzar els seus fills el mateix curs en que han nascut». La regidora d’Ensenyament i Política Longüística n’ha informat aquest dimecres 18 d’abril a la comissió de garanties, on hi és represetada la comunitat educativa del primer cicle d’educació infantil.

El procés regular de preinscripció al primer cicle d’educació infantil i primària de les escoles bressol de Reus sostingudes amb fons públics s’adequa al calendari fixat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i s’obrirà entre el 7 i el 18 de maig. El període de matrícula s’obrirà entre el 4 i el 15 de juny.