La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

POLíTICA | Innova

Lluís Nualart, accepta la proposta presentada per Innova i abandona el càrrec d'Adjunt a la Presidència de Sagessa

02/03/2012 | Per Joan Carrion

Lluís Nualart, segon per la dreta de la foto

Lluís Nualart, segon per la dreta de la foto

Fonts municipals han explicat que Lluís Nualart, un dels directius històrics de les diverses empreses municipals reusenques relacionades amb els temes sanitaris, feia dies que negociava amb la direcció del Grup Salut d'Innova per tal de procedir a desvincular-se laboralment d'aquesta empresa pública. Avui, Nualart ha comunicat oficialment que acceptava la proposta econòmica i abandonava el seu càrrec. Al llarg del matí d'avui ho ha comunicat a la resta de l'equip directiu ubicat a les oficines de l'Hospital Universitari de Sant Joan. Aquesta tarda, ha estat el propi Alcalde de Reus, Carles Pellicer qui ha volgut contactar telefònicament amb la resta de portaveus del consistori reusenc per comunicar-los-hi aquesta decisió, una cord que Pellicer ha volgut emmarcar dins el procés d'aprimament que des de fa mesos s'està realitzant en les respectives empreses municipals. Pellicer té previst donar detalls d'aquest fet el dimarts vinent a les nou del matí, en el decurs d'una nova reunió d'Innova convocada per aquest dia.

Nualart tenia unes retribucions anuals -brutes- de prop de 226 mil euros i aquest nivell salarial era un dels temes que el nou govern municipal volia intentar reorientar de cara als propers anys. Recordem que dies enrere, Pellicer va presentar oficialment el nou responsable d'Innova, Joan Carles Ferraté, tècnic que ha substituït al dimitit Josep Prat Domènech, amb unes retribucions salarials sensiblement inferiors als sous que hi havia en mandats anteriors.

Fonts municipals han explicat també que aquesta rebaixa i reorganització de l'estructura de les diverses empreses públiques no està encara tancada a l'espera de posar en marxa noves mesures adreçades a rebaixar el cost econòmic que actualment tenen.