La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Trànsit

A partir de dijous hi haurà restriccions i talls de trànsit a la Riera de Miró i al carrer del Roser per les obres al col·lector d'aigües

10/04/2012 | Per Joan Carrion

Amb motiu de la necessitat de fer reparacions en el col·lector d’aigües de la Riera de Miró en el tram comprés entre el Carrer del Roser i el Carrer de Sant Roc, el proper dijous dia 12 d’abril es realitzaran talls de trànsit que afectaran a la circulació de la Riera de Miró i al Carrer del Roser, així com a d’altres carrers del seu voltant. Pel que fa a la Riera de Miró, els talls de trànsit només afectaran a la circulació de vehicles que transiten per aquest carrer en direcció a la plaça Pompeu i Fabra, mentre que els vehicles que circulen en direcció a la Riera Aragó i a la plaça Antoni Villarroel podran circular amb normalitat. També es tallarà la circulació de vehicles en el tram comprés entre el Camí de Valls i el carrer del Molí, els quals es desviaran pel Camí de Valls en direcció a l’avinguda Marià Fortuny. Així mateix, en el tram comprès entre el carrer del Roser i el Camí de Valls s’habilitaran zones de càrrega i descàrrega per facilitar aquestes operacions de transport.

Respecte al carrer del Roser, es veuran afectats els vehicles que circulin per aquest carrer des de l’avinguda Marià Fortuny en direcció a la Riera de Miró, motiu pel qual es farà un tall previ a l’alçada del carrer de la Muralla i un tall definitiu a l’alçada del carrer Sant Llavori.

Per evitar molèsties als usuaris habituals d’aquests carrers, es posaran panells informatius a la plaça Antoni Villarroel, a la Riera d’Aragó a l’alçada del carrer Josep Maria Arnavat i Vilaró, al carrer del Roser, a l’alçada de l’avinguda Marià Fortuny i també a l’alçada del carrer Muralla.

Com a vies alternatives a la Riera de Miró en direcció a la plaça de Pompeu i Fabra i a la zona nord de la ciutat, es proposa utilitzar l’avinguda Marià Fortuny.

També s’informa que aquest tall del trànsit a la Riera Miró afectarà als itineraris dels autobusos, urbans i interurbans, que circulen per aquest carrer. Per aquest motiu, els usuaris d’aquests autobusos hauran d’utilitzar les parades alternatives que establiran les respectives empreses d’autobusos. Aquestes obres tenen un termini previst d’un mes aproximadament.