La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Redessa

Redessa busca suport extern per a realitzar tasques de formació a Tecnoparc

05/03/2012 | Per Joan Carrion

Un moment de la presentació del conveni amb la presència dels regidors Alicia Alegret i Marc Arza

Un moment de la presentació del conveni amb la presència dels regidors Alicia Alegret i Marc Arza

La societat pública REDESSA ha establert un acord de col·laboració amb Jurisa arran de l’interès de les dues parts per engegar accions comunes. D’una banda, REDESSA estima interessant comptar amb el suport d’un despatx professional com Jurisa en el marc de la seva activitat de promoció empresarial a Reus i la seva àrea d’influència. I d’altra banda, Jurisa –instal·lada a les instal·lacions de l’Edifici Tecnoparc- té interès en poder col·laborar i participar amb REDESSA. Jurisa és un grup empresarial amb més de 30 anys d’experiència –es va crear el 1979- que ofereix serveis d’assessorament integral a l’empresa en la seva activitat de gestió i administració. Jurisa es dirigeix principalment a particulars i PIMES, però també a grans empreses familiars i nacionals. El grup té la seu central a Reus i disposa d’oficines a Móra d’Ebre, Cambrils, El Morell i La Selva del Camp.

Les prestacions del citat conveni preveuen accions concretes en diversos nivells, la més important, en l’àmbit formatiu: REDESSA comptarà amb la participació de Jurisa en un màxim de cinc sessions de formació a l’any, aportant professionals de primer nivell del seu gabinet i abarcant tots els aspectes propis del món empresarial, posant èmfasi en l’aspecte fiscal, la comptabilitat, els recursos humans, el jurídic i el financer. Aquestes sessions formatives seran gratuïtes i estaran obertes a la participació de les empreses i entitats instal·lades al Tecnoparc, als vivers de REDESSA i a totes aquelles empreses de l’àrea d’influència de Reus.

Pel que a l’àmbit de l’assessorament, l’acord preveu també que REDESSA traslladi a les empreses i entitats ubicades en la seva àrea d’influència la possibilitat de contractar els serveis d’assessorament empresarial del despatx Jurisa a un preu preferent que s’ofereix de manera exclusiva. Aquest conveni té una durada inicial d’un any, però si les dues parts hi estan d’acord es podrà renovar en períodes successius d’un any.