La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Patinatge

El Grup Xou del Reus Deportiu s'apunta al segon lloc

El grup xou gran, el juvenil i el quartet, sots-campions de Catalunya de patinatge

09/02/2015 | Per Carles Rull

Dell de l'actuació de l'equip gran de patinaje del Reus Deportiu

Dell de l'actuació de l'equip gran de patinaje del Reus Deportiu

Reus ha esta, un cop més, la capital del patinatge artístic. En aquesta ocasió, de Catalunya. Durant les tardes de dissabte i diumenge s'ha celebrat el Campionat de Catalunya de Patinatge Grups Xou en quatre categories: grups petits, juvenil, grup gran i quartet. Reus hi era representat en tres d'elles (juvenil, grup gran i quartet). I les coses han anat força bé per a les patinadores de casa nostra.

Al programa d'avui hi havia el campionat més espectacular, el dels grups xou grans, que ha esta precedit pel campionat del Quartets. Al xou gran, el conjunt reusenc ha assolit la segona posició amb la seva coreografia Infinit, mentre que el títol l'ha revalidat el CPA Olot, amb Sobreviure. El tercer lloc del podi ha estat pel Patinatge El Masnou, amb Termòmetre. Aquests tres conjunts seran a Saragossa d'aquí un mes per lluitar pel Campionat d'Espanya. Pel que fa a la competició dels quartets, l'equip del Reus també ha assolit la segona posició amb Black leather. El primer lloc ha estat pel CP Parets (Preludi) i el tercer Patinatge El Masnou (Ritme). El campionat estatal d'aquesta categoria també serà a Vigo el 20 i 21 de març

Ahir dissabte, el conjunt juvenil, amb la coreografia Scandal, va assolir la segona posició, per darrera del CPA Olot amb Malson. El tercer lloc del podi, va ser pel CPA Tona, amb Viure al límit. En principi, aquests tres conjunts aniran al campionat d'Espanya que tindrà lloc a Vigo el 20 i 21 de març.

També ahir es va desenvolupar la competició de grups xou petits, on el títol va ser pel CP L'Aldea amb Crach, per davant del CP Sant Celoni, Veu d'arbre, i de la UDB Fundació Vilanova, Passar pàgina. El campionat d'aquesta categoria serà a Saragossa el 7 i 8 de març.

La resposta del públic ha estat molt satisfactoria els dos dies, amb una assistència al voltant dels 2500 persones cada jornada.

Notícies relacionades
SOCIETAT | Esports/Patinatge
Reus acull el cap de setmana el Campionat de Catalunya de Grups Xou de patinatge

03/02/2015 | Per Carles Rull | comentaris comenta

Pocs mesos després de la celebració del Campionat del Món, el Pavelló Olímpic tornarà a veure patinatge artístic en la modalitat de Grups Xou en disputar-s'hi el campionat de Catalunya, classificatori per al Campionat d'Espanya. Es calcula que seran a la ciutat uns 700 patinadors de tot el país.