La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Mundial de Patinatge

El grup xou del Reus Deportiu es queda a un pas del podi i acaba quart al mundial de patinatge

El CPA Olot es torna a penjar la medalla d'or per vuitena vegada amb una brillant coreografia

12/10/2014 | Per Cori Sebastià

L'equip xou del Reus Deportiu ha ofert la coreografia "Dear Santa".

L'equip xou del Reus Deportiu ha ofert la coreografia "Dear Santa".

El CPA Olot, amb el seu espectacle “Respira”, s’ha convertit per vuitena vegada en el campió del món de grups xou grans amb un exercici espectacular que ha estat reconegut en la puntuació pels jutges amb quatre 10. L’equip gironí ha revalidat el títol aconseguit l’any passat a Taiwan després de superar a la classificació les patinadores d’el Masnou i l’equip italià del Crystal Skating Team. L’equip del Reus Deportiu, amfitrió de la competició, s’ha hagut de conformar amb una quarta posició amb el seu espectacle “Dear Santa” . No ha estat possible, doncs, aconseguir la medalla d’or, tal com va passar fa dos anys a Nova Zelanda.

Foto petita Olot 2

Al davant l’equip reusenc s’ha trobat, tal com es preveia, unes coreografies potents a càrrec del CPA Olot i d’el Masnou. L’equip gironí ha presentat una coreografia brillant, molt elaborada i inspirada en els peixos que ha captivat els 3.500 espectadors que han omplert el pavelló olímpic l’últim dia del mundial. També una magnífica coreografia ha ofert l’equip barceloní d’el Masnou amb el seu espectacle “Laberint” que els ha permès aconseguir la medalla de plata. El bronze se l’ha penjat finalment l’equip italià del Crystal amb la coreografia “Gran casino” que ha destacat, sobretot, per les transfomacions variades dels vestits dels patinadors que han sorprès, en més d’una ocasió, el públic.

Últim dia de competició

El mundial de patinatge ha acabat aquest dissabte amb una jornada en la qual hi han competit una dotzena de grups xou però també hi han tingut lloc les finals de les competicions individuals. En aquest sentit, els patinadores i les patinadores italianes han acaparat les primeres places del podi. El reusenc Xavi López ha acabat vuitè a la classificació. Un miler de patinadors, repartits entre una trentena de delegacions, han participat al mundial. Un cop finalitzat, Reus cedeix ara el protagonisme a la ciutat colombiana de Cali on l’any que ve s’hi celebrarà el campionat.